2019 BMW Satışlarında Son Durum!

2019 BMW satışlarında ortaya çıkan rapora göre BMW satışlarını geçen senenin aynı dönemine göre %1.7 arttırmayı başarmış. %1.7 yükselen BMW’yi geçen sene ile kıyasladığımız zaman yaklaşık 2 milyon araç daha artış göstermiş. Yenilenen BMW 7 serisi ve piyasaya hızlı bir giriş yapan BMW X7 BMW 8 serisi satış adetleri konusunda şirkete büyük bir yardımı görünüyor. […]

2019 BMW satışlarında ortaya çıkan rapora göre BMW satışlarını geçen senenin aynı dönemine göre %1.7 arttırmayı başarmış. %1.7 yükselen BMW’yi geçen sene ile kıyasladığımız zaman yaklaşık 2 milyon araç daha artış göstermiş. Yenilenen BMW 7 serisi ve piyasaya hızlı bir giriş yapan BMW X7 BMW 8 serisi satış adetleri konusunda şirkete büyük bir yardımı görünüyor.

Otomobillerin satışlarında yer alan artış sayesinde lüks sınıftaki pazar payını ciddi miktarda arttırdığı ortaya çıktı. BMW yetkilileri tarafından bu avantaj kullanılmaya devam edecek ve Elektrikli otomobillerin sayısı daha da çok artacağını belirten şirket yetkilileri BMW i3’ün de başarısından gurur duyduklarını dile getirdi. Yayınlanan rapora göre BMW’nin ana vatanı olan Almanya’da satış rakamları fazlasıyla dikkat çekti.

Ortaya çıkan rapora göre BMW 2019 Eylül satışlarında geçen yıla göre %15 daha az satış gerçekleştirmeyi başardı. Eylül ayına baktığımız zaman BMW satışları Avrupa’da %4.2 ABD’de ise %4 artış gösterdi. BMW yıl içerisinde satışlarını arttırmak için yatırımlar yaptı ve yenilenen otomobillerden sonra 2019 üçüncü çeyrek satışlarına göre BMW satışları artmaya başladı.

Exit mobile version