2024 En İyi Android Mobil Oyunlar Listesi: Birbirinden Güzel Oyun Önerileri

En iyi Android mobil oyunları listesi geçmiş yıla göre fazla değişmedi. 2024 Haziran itibari ile en çok indirilen mobil oyunlar belirlendi.

En İyi Mobil Oyunlar

Google Play üzerinden kullanıcılara sunulan en iyi Android mobil oyunlar listesi, Haziran ayı itibari ile belirlendi. Uzun süredir bilinen oyunlar da listede yer alıyor.

Üstelik çoğu oyun App Store üzerinden iPhone kullanıcıları için de sunuluyor. İşte, en iyi mobil oyunlar listesi

1. Clash Royale

Strateji oyunları kategorisinde uzun bir süredir ilk sırada yer alan oyundur. Klan savaşları düzenlenen oyunda karakter gelişimi ve çeşitli özellikler bulunuyor.

2. Among Us

Bilgisayar oyunları arasında en çok oynananlar arasında yer alan Among Us, en iyi Android mobil oyunlar listesinde de bulunuyor. Takım oyunu olan bu oyun online oynanmakla birlikte dedektif özelliklerini ortaya çıkarıyor.

3. Clash of Clans

2012 gibi çok eski bir zamanda çıkan bu oyun yıllardır listede en üst sırada yer alıyor. Strateji denildiğinde ilk akla gelen örneklerden birisidir. Köy kurmak, geliştirmek ve savaşmayı içerisinde barındırıyor.

4. Duel of Sky

Adından da anlaşılacağı üzere gökyüzünde geçen bir oyun ve savaş uçaklarını içeriyor. Yeni teknoloji ile üretilmiş savaş uçakları ile becerilerinizi ortaya koymanız gerekiyor.

5. Candy Crush Saga

Kendi alanında yılların en popüler oyunu Candy Crush Saga olarak bulunuyor. Eşleştirmeler yaparak şekerlerle yüksek puan elde etmeli ve görevleri yerine getirmelisiniz.

6. Brawl Stars

Çevrimiçi oynanabildiği gibi çoklu oyun oynama imkânı da bulunan bir yapımdır. Oyuncular kendilerine özel desteler oluşturarak karakter seçer. Bununla birlikte yeteneklerine özel olarak rakibi yenmeye çalışır.

7. Temple Run 2

Dönemin en popüler oyunlarından birisidir. Oldukça basit bir grafik ve amaca sahip olsa da milyonlarca kişiyi ekrana kitlediğini söylemek mümkündür. Artan zorluk seviyeleri ve farklı tasarımlarıyla oyunun ikinci versiyonudur.

8. Hay Day

Aşamalı görevleri seven, adım adım gelişimi sağlamayı hedefleyenler ve çiftlik gibi sakinlik peşinde olanlar için Hay Day yer alıyor. Çiftliğinizi aşamalı geliştirmeli, belirli stratejilere de sahip olmak zorundasınız.

Kaynak: Haber Merkezi

Exit mobile version