Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Viomi V5 Pro Robot Süpürge için A101’de Yeni İndirim Kampanyası [5 Nisan -18 Nisan 2024]

Viomi V5 Pro robot süpürge için A101’de yeni indirim kampanyası 5 Nisan -18 Nisan 2024’te indirim fırsatı başladı bu kampanyayı kaçırmayınız.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Viomi V5 Pro robot

Viomi V5 Pro robot süpürge artık A101’de ve 5 Nisan-18 Nisan 2024 arasında sürecek bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Bu akıllı süpürge dörtlü lazer Lidar sensörleriyle adeta bir temizlik süper kahramanı gibi! 3.5 mm ve üzeri her türlü objeyi tespit edebilen bu sensörler karşısına çıkan 150’den fazla engeli başarıyla aşabiliyor.

4.000 Pa’lık emiş gücüyle her tür toz ve kiri adeta bir sihir gibi temizleyen Viomi V5 Pro yan fırçalarıyla da temizlik alanını genişletiyor. Yani bu robot süpürge Viomi’nin yapay zeka destekli dörtlü lazer lidar sensörlü ilk akıllı süpürgesi olma özelliğini de taşıyor durumda.

Viomi V5 Pro Robot Siyah

Cihazın ön tarafında bulunan iki Lazer Lidar Sensör 70-90mm arasındaki engelleri algılayarak siz evde olmasanız bile evinizi pırıl pırıl yapabiliyor.

Artık süpürgeyi çalıştırmadan önce evi toparlama derdiniz de kalmıyor; çünkü Viomi V5 Pro 360 derecelik AI lazer tarama ve haritalama teknolojisi sayesinde evinizin haritasını çıkartıp her köşeyi eksiksiz temizleyebiliyor.

6 metrelik yarıçapta kesintisiz tarama yapabilen bu akıllı süpürge her türlü karmaşık ve dağınık olan ortama uyum sağlayarak evinizi güvenle dolaşıyor.

Viomi V5 Pro Robot

Viomi V5 Pro Robot Süpürge için Uygun Fiyat Fırsatı

Ve fiyatına gelince; Viomi V5 Pro 6.999 TL gibi bir kampanyalı fiyatla sizleri bekliyor. Akıllı ev teknolojileri ile uyumlu şekilde çalışan bu robot süpürge Mijia/MiHome (Xiaomi Smart Home APP) Google Home & Alexa gibi platformlarla entegre bir şekilde çalışıyor böylece temizlik deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor durumda.

Voimi V5 Pro - Uzun süreli Deneyim

Alınan Kaynak Viomihome