Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 Nisan Şakası Değil: OnePlus 1 Nisan’da Yeni Telefonu OnePlus Nord CE 4 Tanıtıcak!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
OnePlus biraz şaşırtıcı bir

OnePlus biraz şaşırtıcı bir günde 1 Nisan’da yeni bir akıllı telefon duyuracak. OnePlus Nord CE 4 adı verilen cihaz sekiz çekirdekli Snapdragon 7 Gen 3 işlemciye sahip olacak.

Nord CE 4 Nord Serisinin Yeni Bütçe Dostu Seçeneği

Nord CE 4 OnePlus’ın orta segment ürün gamındaki yeni uygun fiyatlı cihaz olarak Nord CE 3 5G ve Nord CE 2’nin yerini alacak. Snapdragon 7 Gen 3 selefi Nord CE 3’teki Snapdragon 782G’ye göre performansta önemli bir artış sağlayacak.

Kasım ayında duyurulan bu yeni işlemci 2.63GHz hızında çalışan bir ana çekirdek 2.4GHz hızında çalışan üç performans çekirdeği ve 1.8GHz hızında çalışan dört verimlilik çekirdeği sunuyor. Bu işlemciyi yakın zamanda vivo V30 modelinde de gördük.

OnePlus Nord CE 4’ün Nord CE 3’e göre CPU performansında %15 GPU performansında %50 ve güç tasarrufunda %20 artış sağlayacağını iddia ediyor.

Kamera ve Renk Seçenekleri

Şirket ayrıca telefonun arka panelinde üçlü kamera kurulumunu gösteren bir görüntü paylaştı. OnePlus CE 4’ün Koyu Krom ve Seladon Mermer renk seçenekleriyle satışa sunulacağını da doğruladı.

OnePlus Nord CE 4 OPPO K12 ile Aynı mı?

Daha önceki sızıntılara göre OnePlus Nord CE 4 Çin’de piyasaya sürülmesi beklenen OPPO K12 ile aynı telefon olabilir. Sızıntılar ayrıca telefonun Snapdragon 7 Gen 3 işlemciye sahip olacağını öne sürüyordu ve OnePlus’ın doğrulamasıyla sızıntının daha olası olduğu görülüyor.

OnePlus Nord CE 4 Telefon

Bu durumda Nord CE 4’ün 100W hızlı şarj özelliğine sahip olmasını bekleyebiliriz. Ne yazık ki telefonun diğer özellikleri hakkında henüz fazla bir bilgi yok.

OnePlus Nord Ce 4 5G - Unboxing, First Look, Price, Full Features & Launch Date in india

OnePlus’ın Nord CE 4’e ek olarak daha premium bir model olan Nord 4 üzerinde de çalıştığı söyleniyor. OnePlus Nord 4’ün söylentilere konu olan özellikleri hakkında daha fazla bilgiyi buradan: link to article about oneplus nord 4 rumors okuyabilirsiniz.