Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2019’de en iyi Küçük Android Telefonlar

Akıllı telefon endüstrisi daha

Akıllı telefon endüstrisi daha uzun boylu ekranlara geçtiği için son birkaç yıl içinde küçük bir telefonun tanımı değişti. Üreticilerin telefon boyutlarını küçük tutmasının bir yolu çerçevelerin kesilmesidir ve Samsung’un Galaxy S10e ile aldığı yön budur. Tek elle kullanım için mükemmeldir ancak ekran gayrimenkulünü gözden kaçırmaz.

Samsung Galaxy S10e

Galaxy S10e canlı renklerle geliyor ve tek elle kullanım için mükemmel olan 58 inç Dinamik AMOLED FHD + ekrana sahip. S10e düz bir ekrana ve sol tarafta bir parmak izi sensörüne sahip. Samsung telefonun S10 ve S10 + ile aynı Snapdragon 855 yonga setine sahip olmasıyla iç donanımdan ödün vermedi.

Google Pixel 3

Google daha büyük 5.5 inçlik bir ekran sunarken Pixel 2 ile aynı form faktörünü koruyan bir yıldız işi yaptı. Pixel 3 daha büyük kardeşlerinden hiçbir özelliği kaçırmaz – çift ön kameralara sahiptir ve stereo hoparlörleri de tutar. Mükemmel kameralara sahip küçük bir telefon için piyasada iseniz Pixel 3 sizin tercihiniz olmalı.

Nokia 7.1

Nokia 7.1 bugün satın alabileceğiniz en iyi 400 dolarlık telefondan biridir. Telefonun HDR10 için onaylanmış 58 inçlik canlı ekranı var ve Snapdragon 636 herhangi bir gecikme görmemenizi sağlıyor. Ardından yazılım var – Nokia 7.1 Android One kullanıyor ve temiz bir arayüz ve zamanında güvenlik güncellemeleri sağlıyor.

Google Pixel 3a

Pixel 3’ün yazılımını yeteneklerini ve kamerasını alın ancak fiyatı düşürün – şimdi bir Pixel 3a’nız var. Donanımdaki ve teknik özelliklerdeki stratejik kesintiler dikkat çekicidir ancak birkaç yüz dolar kazanmayı ve bu komapct formunu istediğiniz şekilde sakladığınızda ne zaman umurunda olmayabilir. Amazon’da 399 $

Honor 10

Honor 10 sadece 150mm utangaç geliyor gibi küçük bir telefonun tanımını uzatır ancak dar form faktörü tek elle kullanımı harika kılar. Arkadaki tasarım andıran telefon paranızın tam karşılığını sunar ve 3400mAh batarya tüm gün kullanım için fazlasıyla yeterli.

Xiaomi Redmi 6

 

Diğer tüm Xiaomi telefonları gibi Redmi 6 da düşük fiyat etiketini korurken çamaşırhane özellikleri sunuyor. MediaTek’in Helio P22’sine geçiş daha iyi performans gösterdi ve telefon ayrıca daha yeni bir 12MP görüntüleme sensörü sunuyor. 545 inç 720p ekran uygun fiyatlı bir telefonda bulabileceğiniz en iyi ekranlardan biridir ve 3000mAh batarya cihazın tam şarjda tüm gün dayanmasını sağlar.

Bazı öneriler

Küçük telefonlar için pazar azalıyor ancak hala mevcut birkaç sağlam seçenek var. Galaxy S10e size daha küçük bir paket ve ayrıca daha düşük bir fiyata çekirdek Galaxy S10 deneyimini getiriyor. Evet hala biraz pahalı ama küçük amiral gemisi bir akıllı telefonun peşindeyseniz yol budur.

Google Piksel 3 de büyüklüğünü aşağı tutar ama onun pil ömrü zayıf tarafında biraz ve S10e yapar özelliklerin aynı yığını yoktur. Eğer daha sıkı bir bütçeniz varsa Pixel 3a ve hatta daha ucuz olan Honor 10 gibi daha az pahalı seçenekler de var .