Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3D, 4D, 5D ve 6D Ekran Koruyucu Ne Anlama Geliyor?

Gelişen teknoloji ile beraber

Gelişen teknoloji ile beraber akıllı telefonların yeri artık daha fazla. Bu telefonların ekranları artık daha büyük olunca haliyle koruma isteği daha fazla artış gösteriyor.

5 ve 6 inç model telefonların çok tercih edilmesi beraberinde ekran ve kasanın korunmasını getirdi. En iyi çözüm ise ekran korucuyucu oluyor. Cihazların hem çizilmeleri hemde çatlamalarını koruduğu kesin.

3D 4D 5D ve 6D Ekran Koruyucuları Nedir?

Temperli olarak geliştirilmiş camlar kırılma ve çatlamalara karşı daha güvenli oluyor. Buna ek olarak doğrudan ekran kırılması da engellenmiş oluyor. Şuan için kullanılan temperli camlar için çok fazla çeşit yer alıyor. 3D4D ve 5D gibi 6D modeller yer almaktadır.

Ekran koruyucusunda 3D ve 4D gibi ifadelerin kullanılması camın eğimli olduğunu gösteriyor. Milyonlarca kullanıcının kullanmış olduğu eğimli ekranlara uygun koruyucuları almamız gerekmekte. Bu bakımdan 5D ve 6D almak daha mantıklı duruyor.

Akıllı telefonlarınıza uygun temperli cam satın alırken ihtiyacınıza uygun olanını tercih edin. Eğimli ekran kullanmıyorsanız eğer 5D ve üstü koruyucular almanız gerekiyor. Eğer dayanıklı ve son derece sağlam koruyucu istiyorsanız bu şekilde adım atabilirsiniz.