7000 mAh BATARYALI SAMSUNG GALAXY M51 ÖZELLİKLERİ

Samsung hiç beklemediğimiz anda M51 adlı bir telefon tanıtabilir. Mart ayından bu yana cihazla ilgili birçok bilgi geliyordu ve en elimize geçen bilgi; Snapdragon 730 yonga seti ve akıllara durgunluk veren 7.000 mAh pil kapasitesine işaret ediyor. Bu bir akıllı telefon için en iyi batarya kapasitesine sahip olacak demektir. Özelliklerine gelecek olursak Samsung Galaxy M51 […]

Samsung hiç beklemediğimiz anda M51 adlı bir telefon tanıtabilir. Mart ayından bu yana cihazla ilgili birçok bilgi geliyordu ve en elimize geçen bilgi; Snapdragon 730 yonga seti ve akıllara durgunluk veren 7.000 mAh pil kapasitesine işaret ediyor. Bu bir akıllı telefon için en iyi batarya kapasitesine sahip olacak demektir.

Özelliklerine gelecek olursak Samsung Galaxy M51 sızıntılara göre  64 MP ana kamera ile geleceğini ön tarafında ise Full HD+ çözünürlüklü 667 inçlik düz bir panele sahip olacağını gösteriyor.

Böyle bir telefon en son Galaxy M51 olduğu söylenen SM-M515F model numaralı bir telefon 8 GB RAM ile Geekbench’te göründü. Ki bu da 25W şarj destekliyor ve bu anlamda Galaxy M31s ile aynı özelliğe sahip.

Samsung Rusya web sitesinde bir destek sayfasında belirtildiği üzere bu telefonun Türkiye gibi alım gücü nispeten düşük ülkelerde piyasaya çıkması bekleniyor.

Exit mobile version