Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

89 Km Menzile Ulaşan APEC APS2 Elektrikli Moped için A101’de Süper Bir Kampanya [11 Nisan 2024]

89 kilometre menzile ulaşan APEC APS2 elektrikli moped için A101’de süper bir kampanya fırsatı sunuyor indirim 11 Nisan 2024’te kaçırmayınız.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
89 kilometre menzile ulaşan

A101’den süper bir kampanya daha! Yarından itibaren mağazalarda yerini alacak olan APEC APS2 elektrikli moped hem şık tasarımı hem de konforlu sürüş deneyimiyle aldeta göz dolduruyor.

1.000 watt’lık güçlü motoru ve sadece 80 kilogram ağırlığı (batarya dahil) ile dikkat çeken bu moped 60V 20AH batarya kapasitesiyle saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor.

APEC APS2 elektrikli moped tam şarj ile 89 kilometre menzile ulaşan moped yolculuklarınızı kesintisiz bir hale getiriyor. Şarjı tamamlamak yaklaşık 8 saat sürüyor bu da gece şarj için ideal.

APEC APS2 Elektrikli Moped Gri

APEC APS2’nin kullanışlı ve dijital göstergesi sayesinde moped hakkında tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
Geniş koltuk altı bagaj alanı LED ön ve arka farlar arka helezon yaylı çift süspansiyon ve ön teleskopik süspansiyon gibi özellikleriyle hem şehir içinde hem de şehir dışında bile rahat bir sürüş imkanı sunuyor.

APEC APS2 B sınıfı ehliyeti veya herhangi bir sınıf ehliyetle kullanılabilen bu moped 2 yıl garantili olarak satılmakta.

APEC APS2 Elektrikli Moped

Peki fiyatına gelince; A101’de APEC APS2 için yeni özel bir kampanya fiyatı belirlendi: 21.990 TL olarak satılacak. Şimdi kredi kartına taksit seçeneğiyle alındığında fiyat 24.629 TL’ye kadar çıkıyor. Bu büyük fırsatı kaçırmayın yeni indirim haberlerini anlık takipte kalın!

Kaynak: Apecmotor