Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A101’den Şaşırtan Hamle: Uygun Fiyatlı Karavan, Jet Ski ve Tiny House Satışta!

A101’den şaşırtan bir hamle daha geldi. Uygun fiyatlı karavan, jet ski ve Tiny House satışına başladı. İşte detaylar…

A101'den şaşırtan bir hamle

A101, bu hafta yayınladığı broşürle müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Her hafta farklı ürünlerle dikkat çeken market zinciri, bu kez alışılmışın dışına çıkarak jet ski, çekme karavan ve tiny house gibi ürünleri satışa sunacağını duyurdu. Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan A101, “ALDIN ALDIN!” kampanyası kapsamında sunduğu bu ürünlerle yine gündemde yerini aldı.

15 Ağustos’tan itibaren mağazalarda yerini alacak olan ürünlerden en dikkat çekeni, Kawasaki STX 160 ve STX 160X jet ski modelleri oldu. 599 bin TL ve 649 bin TL fiyat etiketleriyle satışa sunulacak bu jet ski modelleri, piyasa fiyatına göre yaklaşık 100 bin TL daha uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, bu ürünler için kredi kartına taksit imkânı da sunuluyor.

Firma, kamp tutkunlarını da unutmuyor. 449 bin TL fiyat etiketiyle tiny house ve 239 bin TL’ye çekme karavan da satışa sunulacak. Ayrıca, 59 bin 999 TL’ye üç tekerlekli elektrikli bisiklet de mağazalarda olacak. Bunun yanı sıra, uygun fiyatlı televizyonlar, akıllı telefonlar, buzdolapları, Air Fryer ve termosifon gibi birçok ürünü de müşterileriyle buluşturmayı planlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi