Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acer TravelLite Piyasaya Sürüldü!

Acer TravelLite Hindistan’da piyasaya sürüldü ve 12. nesil Intel Core i5 işlemci ve Intel Iris Xe grafikleriyle geliyor.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Acer TravelLite Hindistan'da piyasaya

Acer, bütçe dostu yeni dizüstü bilgisayarı Acer TravelLite’ı piyasaya sürdü! Windows 11 işletim sistemiyle gelen cihaz, 14 inç ekranıyla adeta taşınabilir bir ofis sunuyor. Hadi gelin bu ince ve hafif bilgisayara birlikte bakalım!

Acer TravelLite, adından da anlaşılacağı gibi yolculuk dostu bir cihaz. İnce ve hafif yapısıyla sizi yolda yormayacak. Dayanıklılığı konusunda ise endişelenmenize gerek yok! Alüminyum gövdesi ve MIL-STD 810H askeri standart sertifikası sayesinde TravelLite, zorlu koşullara bile dayanıklılık gösteriyor.

Parlamayan FHD ekranıyla göz yormadan çalışabileceğiniz TravelLite, isteğe bağlı parmak izi tarayıcıya sahip dökülme dayanıklı arkadan aydınlatmalı klavyeyle geliyor. Gizliliğinize önem veriyorsanız, yerleşik gizlilik korumasına sahip FHD web kamerası tam size göre. TPM 2.0 güvenlik çipi ve Kensington Lock yuvası ise verilerinizi güvende tutuyor.

Acer TravelLite Siyah

Performans konusunda da iddialı olan Acer TravelLite, 12. nesil Intel Core i5 işlemci ve Intel Iris Xe grafikleriyle geliyor. 64GB’a kadar RAM ve 1TB’a kadar SSD depolama seçenekleri sunan cihaz, ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir.

Pil ömrü konusunda da sizi yarı yolda bırakmayacak TravelLite, 36Wh veya opsiyonel 49Wh batarya seçenekleriyle geliyor. 45W veya 65W adaptörlerden biriyle cihazınızı hızlıca şarj edebilirsiniz.

Bağlantı seçenekleri olarak Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, USB 3.2 Type-A ve Type-C portları bulunan TravelLite, Windows 11 işletim sistemiyle çalışıyor. Acer TravelLite, 34.990 Rs (yaklaşık 419 dolar). başlayan fiyatla satışa sunuldu. Eğer taşınabilir, performanslı ve uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, TravelLite’ı kaçırmayın!