Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aman Dikkat Galaxy S21’lerde Yeşil Çizgi Sorunu!

Galaxy S21’lerde kullanıcıları çileden çıkaran yeşil çizgi sorunu! Sorunun sebebi, çözümü ve Samsung’un tavrı ne? Hemen aşağıdan okuyun öğrenin!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
Galaxy S21'lerde kullanıcıları çileden

Eyvah Galaxy S21 kullanıcıları! Son zamanlarda ekranlarda yeşil bir çizgi kabusu dolaşıyor. Özellikle S21 Ultra ve S21 FE modellerini etkileyen bu sorun can sıkıcı bir deneyime yol açıyor.

Kimisi rastgele kimisi ise güncelleme sonrası yaşıyor bu sorunu. Bazıları da yoğun oyun seanslarını suçluyor. Hatta bir kullanıcı yazılım güncellemesinden sonra anında yeşil çizgiyle karşılaştığını söylüyor.

Peki nedir bu yeşil çizginin sebebi? Kesin bir şey bilinmese de en büyük şüpheli ekran kartını anakarta bağlayan kabloda. Bu kabloda bir hasar veya gevşeklik ekranın bozulmasına yol açıyor.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Pembe

Yazılım güncellemeleri ve ısınma da tetikleyici olabilir mi? Belki de. Bazı kullanıcılar güncellemelerin Exynos işlemcili cihazlarda ısınmaya yol açtığını ve bu da var olan bir sorunu tetiklediğini düşünüyor.

Sorun sadece Samsung’a özgü değil. Geçtiğimiz yıl diğer AMOLED ekranlı cihazlarda da benzer şikayetler vardı. Hatta OnePlus etkilenen kullanıcılara ekran garantisi bile sundu.

Samsung bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Fakat geçmişte Galaxy S20’de benzer sorunlar yaşayanlara onarım ve değişim hizmeti sunmuştu.

Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız panik yapmayın! Hemen fotoğraf veya video ile sorunu belgeleyin ve Samsung yetkililerine başvurun.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Beyaz

Unutmayın:

  • Bu sorun sadece S21 Ultra ve S21 FE’yi değil diğer Galaxy modellerini de etkileyebilir.
  • Sorunun kaynağı tam olarak bilinmese de donanım kaynaklı olduğu düşünülüyor.
  • Yazılım güncellemeleri ve ısınma sorunu tetikleyebilir.
  • Samsung sorunu resmi olarak kabul etmese de onarım ve değişim hizmeti sunabilir.