Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amazon Büyük İlkbahar İndirimi, Laptop Alıcıları İçin İyi Bir Zamanlama

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
Amazon’un Büyük İlkbahar İndirimi

Amazon’un Büyük İlkbahar İndirimi laptop almayı düşünenler için iyi bir zamanlama oldu ve Samsung Galaxy Book 3 teklifi etkinlikten öne çıkan seçeneklerden kesinlikle biri. Şu anda yüksek kaliteli laptop üzerinden 380$ indirim var fiyatı sadece 619.99$’a düşürerek tüm zamanların en düşük seviyesine getiriyor.

Teklif özellikle 2023 Windows laptopunun 13. Nesil Core i5 işlemci 16GB RAM ve 512GB SSD’ye sahip modeli üzerine. Bununla birlikte makinenin diğer konfigürasyonları üzerindeki indirimler de neredeyse aynı derecede iyi böylece ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun modeli bulabilirsiniz. Tüm seçenekleri aşağıdaki link üzerinden Amazon sayfasında bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy Book 3 Business Temel Özellikleri:

Özellik Açıklama
İşlemci 13. Nesil Intel Core i5
RAM 16GB
Depolama 512GB SSD
Ekran Boyutu 15.6 inç
Ekran Özelliği Anti-parlama
Batarya Süresi Yaklaşık 12 saat
Webcam HD
Ses Sistemi Dolby Atmos hoparlörler
Tasarım İnce ve hafif
İşletim Sistemi Windows 2023
Fiyat İndirimi 380$ indirim yeni fiyat 619.99$
Uygunluk Profesyoneller ve öğrenciler için uygun

Bu Galaxy Book 3’ün İş versiyonu olmasına rağmen teklif herhangi bir profesyonel veya öğrenciyi makul bir bütçeye sahip olmaları durumunda ulaşılabilir kılıyor. İnce ve hafif tasarımına rağmen sizi 12 saate kadar yolda tutabilecek bir batarya paketliyor.

Samsung Galaxy Book 3 Go Gri

15.6 inçlik anti-parlama ekranı bir kafede veya hatta bahçede kullanmayı kolaylaştırır ve HD web kamerası ile Dolby Atmos hoparlörler video aramaları için ideal kılar. Yukarıda belirtilen özellikler göz önüne alındığında cihazın performansı kendisi için konuşuyor.