Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amazon Hesabı Silme

Birçok ticari sitelerde alım

Birçok ticari sitelerde alım satım yapabilmek için üye olmamız ve bir hesap oluşturmamız gerekir. Ancak işimiz bittiğinde kullanmak istemediğimizde hesabımızı silmek isteriz. Amazon’da bu sitelerden biridir ve kullanmaya başlamak için üyelik gerektirir. Peki amazonda hesabımızı nasıl sileriz?

Amazon hesabınızı kapattığınızda aşağıdakiler gerçekleşmeyecektir;

Amazon Hesabı Nasıl Silinir?

-Amazon Mechanical Turks Amazon Associates Amazon Web Services (AWS) Author Central Kindle Direct Publishing veya Amazon Pay hesapları gibi bir Amazon hesabı kullanan veya gerekli olan diğer siteler.
-Amazon Music Amazon Drive ve / veya Prime Photos veya Amazon Appstore satın alımlarınızla ilgili dijital içerik. Buna Prime videoları ve Kindle satın alımları dahildir. Tüm içerik silinecek ve kurtarılamayacak.
-Aldığınız veya sorumlu olduğunuz tüm incelemeler tartışma gönderileri ve müşteri resimleri.
-Kredi kartı bilgilerinizi sipariş geçmişinizi vb. İçeren hesap geçmişiniz.
İşlenmemiş iade veya geri ödemeler.
-Şu anda hesabınızda bulunan kalan Amazon.com Hediye Kartları veya promosyon kredisi bakiyesi.
Alexa özellikli Echo veya Firestick TV gibi Amazon cihazlara erişiminiz artık olmayacaktır.

Amazon hesabınızı kapatmak için hesabınıza gidin ve kargoya verilmemiş siparişlerinizi iptal edin. Kayıtlı kartlar bölümünden kartlarınızı kaldırın. Sayfanın en altında yardım bölümünde bize ulaşın sekmesine gidin ve burada amazon size Chatbot’uyla konuşmak isteyip istemediğinizi soracak. Buradan Chatbot’la konuşup iptal işleminizi söyleyebilirsiniz. Hesabınızı kapatmanın alternatif yolları ise hesabınızla alakalı tüm adresleri silmek olacaktır.
-‘Hesabım’ sayfasına gidin
-‘Adresiniz’e tıklayın
-Her adresin yanındaki ‘Kaldır’ı tıklayın
-Görünen kutuda “Evet” i tıklayın.

Eğer amazona tekrar üye olmak isterseniz en başta yaptıklarınızı tekrarlamanız gerekecektir. Amazon için arayabileceğiniz müşteri hizmetleri numarası ise 888-280-4331 numaralı telefon. Dilediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.