Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amazon Prime nasıl paylaşılır?

  Amazon Prime yılda

 

Amazon Prime yılda 79 £ / 119 $ ‘dır ancak 2019 Günü için mükemmel olan Amazon Hanehalkı sayesinde Prime (ve maliyet)’ i diğerleri ile paylaşabilirsiniz.

Amazon Prime bir günlük ücretsiz teslimat Amazon Prime Video yayın hizmeti Amazon Müzik ve daha fazlasını içeren yıllık £ 79/119 $ servisine verilen isimdir . Amazon Hanehalkı özelliği sayesinde bu üyeliği başka bir yetişkinle ve en fazla dört çocukla paylaşabilirsiniz . Bu özellikle bu yıl iki gün boyunca süren 15-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Başbakan Günü’nde ( bu mega satış etkinliğine yönelik kılavuzumuza bakın) yararlı bir seçenek .

Güncelleme 11.07.2019: Amazon yıllık Prime üyeliğinin ücretini 20 sterline düşürdü ancak 16 Temmuz’a kadar sürdü.

Daha fazla uzatmadan Amazon hesabınızı kullanarak Prime hesabınızı ve avantajlarınızı nasıl paylaşacağınız açıklanmaktadır.

Amazon Hanehalklarını kullanarak Başbakanı paylaşma

Sizin Amazon hesap sahibi olduğunuzu Amazon Prime’a sahip olduğunuzu ve bunu başka bir yetişkinle ve en fazla dört çocukla nasıl paylaşabileceğinizi öğrenmek için burada olduğunuzu varsayıyoruz. Yapması oldukça basit ve üyelik ücretinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bu yüzden yapmaya değer.

Henüz kayıt olmadıysanız 30 günlük ücretsiz Amazon Prime denemesine başlayabilirsiniz . Bunu yaptıktan sonra başkalarıyla nasıl paylaşacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

Öncelikle Amazon hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Ardından ‘Hesaplar ve Liste’ üzerine gelin ve açılır pencerenin sağ üstündeki ‘Hesabınızı’ tıklayın. Ardından  hak kazandığınız avantajları gösteren yeni bir pencereye geçmek için ‘Prime’ı tıklayın.

Avantajlarınız’ bölümünün ötesine ilerleyin ve ‘Avantajlarınızı paylaşın’ sekmesini görmelisiniz. Buna tıklamak size daha fazla ayrıntı vermek için bölümü genişletecektir.

Amazon Ev aradığınız şey. “Evimi yönet” i tıklayın.

İkinci bir yetişkinin Amazon oturum açma ayrıntılarını kullanarak oturum açmanız istenmeden önce aşağıda bahsettiğimiz paylaşılan faydalar hakkında daha fazla bilgi göreceksiniz.

İkinci yetişkinin hesaplarına giriş yaparak ödeme yöntemlerini Amazon içeriğini ve servislerini Amazon Prime üyelik avantajlarını ve alt profillerin yönetimini paylaşmak istediklerini onaylaması gerekecektir.

Daha sonra Ev Yarat’ı tıklayabilir ve içerik paylaşım ayarlarınızı yapabilirsiniz. Son olarak işlemi tamamlamak için Aile Kitaplığınızı Oluşturun’a tıklayın.

Hangi Prime avantajlarını paylaşabilirsiniz?

Amazon Prime hesabınızı kullanan ikinci yetişkin Amazon Prime’ın birçok avantajına erişemez. Teslimat avantajları ( Prime Now dahil ) Prime Video akışı (ancak indirme seçeneği değil) Prime Reading aracılığıyla kitaplara dergilere ve diğer içeriğe sınırsız erişim Lightning Deals’e erken erişim ve 20 gibi Amazon Ailesi avantajlarından yararlanırlar. bebek bezleri ve bebek maması aboneliklerinde% indirim.

Aile Kitaplığı yoluyla uygulamalar e-Kitaplar oyunlar ve diğer medya gibi dijital içerikleri paylaşmayı da seçebilirsiniz. Bu dört adede kadar alt profille paylaşılabilir. Aile Kitaplığı’nı paylaşan yetişkinlerin ödeme yöntemlerini paylaşmaları gerekir.

Paylaşamayacağınız şey Prime Video’ya ayrı bir aylık ücretle premium kanallar eklemenizi sağlayan hizmet olan Amazon Prime Müzik ve Amazon Video Kanalları .