Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Cihazlarda Rehber Yedekleme İşlemi!

Akıllı cihazların günlük hayatımızda

Akıllı cihazların günlük hayatımızda olan yerleri oldukça önemlidir. Cihazlarımızda yer alan dosyalar rehberimiz fotoğraflarımız da bizler için önemli alanlardır. Bazen rehberinizde sorun oluşabilir ve rehberiniz gidebilir. Cihazınızı fabrika ayarlarına çevirdiğiniz zaman da rehberiniz gidebilir ve bu yüzden rehberinizi yedekleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu yazımızda da sizlere Android cihazlarda rehber yedekleme konusunda yardımcı olacağız.

Android cihazların yedekleme işlemi için geliştirilen birçok program bulunmaktadır. Bu programlar tarafından sağlanan en büyük kolaylık ise tek tek taşıma derdi olmadan toplu olarak tek bir tuş sayesinde tüm rehberinizi taşıyabilirsiniz. Eğer uygulama yüklemeden rehber yedeklemesi yapmak istiyorsanız Google Gmail aracılığı ile telefon rehberinizi yedekleyebilirsiniz. Bu durum için Android rehberiniz ile Google Gmail hesabınız arasında gerekli olan senkronizasyon işlemi yapmanız yeterli olacaktır.

Cihazınızın ayarlar alanına girip hesaplar ve eşitleme bölümüne tıklayın. Daha sonra ‘otomotik eşitleme’ alanına basıp Google tuşlarına tıklayın. Karşınıza çıkacak olan pencerede kişiler kutusuna basın ve daha sonra çıkış yapın. GMail hesabınıza girin ve profilin alt kısmında bulunan linki takip edip rehberinizi yedekleyin.

Ayrıca Apowesoft uygulaması üzerinden yedekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu durum için uygulamayı indirin ve size söylenen adımları takip edin. Bu adımlar sayesinde uygulama üzerinden yedekleme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. İsterseniz uygulama indirmeden GMail üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz de Apowesoft uygulaması üzerinden rehber yedekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.