Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Gmail Uygulamasında Silme Butonu Nasıl Geri Getirilir?

Yeni Android Gmail uygulamasında

Yeni Android Gmail uygulamasında silme butonu artık varsayılan olarak bulunmuyor. Eğer hala gelen e-postaları arşivlemek yerine çoğunlukla tek tıklama ile silmek istiyorsanız silme butonunu geri getirebilirsiniz.

Yeni Android Gmail uygulaması pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. Mobil uygulamalar tamamen güncellenmiş bir arayüzle gelirken Web sürümünde gelen kutusu kategorileri destekleyen bir şekil aldı.

Eğer Android Gmail uygulamasını cihazınızda güncellediyseniz bir e-postayı görüntülediğinizde üst kısımdaki araç çubuğunda silme butonu bulunmadığını fark etmişsinizdir. Yeni araç çubuğunda sadece “Arşivle” “Okunmadı Olarak İşaretle” ve “Taşı” butonları bulunmakta.

Android Gmail Silme Butonu-1 mobil13

Uygulamada e-postalarınızı genellikle arşivlemekten ziyade silmeyi tercih ediyorsanız silme butonunu yine menüye gitmeye gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Sadece bunu ayarlar kısmından belirlemeniz gerekiyor. Bunun için de şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:

  1. Uygulamayı açın. Menü tuşuna basın ve buradan “Ayarlar” bölümüne gidin.

Android Gmail Silme Butonu-2 mobil13

2. Burada “Genel Ayarlar” seçeneğine tıklayın.

Android Gmail Silme Butonu-3 mobil13

3. Karşınıza çok sayıda ayarlama seçeneği gelecek. Burada “Arşivleme ve Silme İşlemleri” bizim ihtiyacımız olan işlem bölümüdür.

Android Gmail Silme Butonu-4 mobil13

4. Bu bölümde varsayılan ayarın “Yalnızca arşivlemeyi göster” şeklinde olduğunu göreceksiniz. Buna tıklayın. Karşınıza gelen pencerede “Yalnızca silmeyi göster” seçeneğine tıklayın.

Android Gmail Silme Butonu-5 mobil13

Şimdi e-postalarınızı açtığınızda üst kısımdaki araç çubuğunda arşivleme butonu yerine silme butonu gelecek.

Yeni Android Gmail uygulaması sizce öncekine göre daha mı kullanışlı? Düşüncelerinizi yorum bölümünde aktarabilir sitede görmek istediğiniz nasıl yapılır yazı konularını belirtebilirsiniz.