Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Için En İyi Ücretsiz Arama Uygulamaları

Hepimiz daha sık evde

Hepimiz daha sık evde sıkışıp kalıyoruz ve tatillerde arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı aramak için sabırsızlanıyoruz ancak dakikalarınızı boşa harcamak veya pahalı bir telefon faturası ödemek istemezsiniz. İşte android için en iyi ücretsiz arama uygulamaları!

1. Google voice
2. Facebook messenger
3. Google duo
4. Talktone
5. Signal

Bu listedeki çoğu uygulama yalnızca temel iletişim hizmetleridir ancak Signal pek çok insanın seçtikleri uygulamanın anahtarını bulacağı bir şey ekler. Signal uygulama içindeki tüm iletişimlerde mesajlaşmadan sesli ve görüntülü aramalara kadar eksiksiz uçtan uca şifreleme sunarak kullanıcıların memnuniyetini fazlasıyla kazanmıştır. Uygulamada grup araması olmasa da Signal Android iOS ve masaüstü dahil olmak üzere uygulamanın desteklendiği tüm platformlara sesli ve görüntülü aramaları destekler bu nedenle arama yapmak için tek bir işletim sistemiyle sınırlı kalmazsınız. Elbette Signal’in dezavantajı gerçek bir telefon numarasının olmamasıdır.
Yine de tanıdığınız kişilerle iletişim kurmak için onları Signal’e dahil etmek mesajlarınızın veya konuşmalarınızın sızması veya ele geçirilmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmadan web üzerinden iletişim kurmanın kolay bir yolunu sağlar.