Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Optimize Ediliyor Sorunu

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda Android optimize

Bu yazımızda Android optimize ediliyor tarzı uyarı alan kişiler için çözüm yöntemlerinden bahsedeceğiz. Android tabletlerde uygulama optimize ediliyor gibi uyarılar alabilirsiniz ve daha sonra tabletinizin açılmıyorsa uygulayabileceğiniz çözüm yöntemleri hakkında bilgi vereceğiz. Bazen uygulama güncellemesi gerçekleşirken internet kopukluğundan kaynaklı olarak güncellemeler yarım kalabilir. İndirme hatası almanız sonucu da Android optimize ediliyor sorunu karşınıza çıkabilir.

Tabletinizde karşınıza Android optimize ediliyor gibi bir hata çıkıyorsa cihazınızda yarım kalan bir işlem olmasından kaynaklıdır. Yükleme sırasında oluşan problemler sonucu bu hata kullanıcıların karşısına çıkar. Bu tarz problemi siz de sık olarak yaşıyorsanız çözüm yöntemi olarak sıfırlama işlemi yapmanız gerekecektir.

Cihazınızda ya da tabletinizde yer alan fabrika ayarlarına döndürme seçeneği sayesinde bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Ancak sıfırlama işlemini gerçekleştirmeden önce cihazınızda ya da tabletinizde yer alan verilerin yedeğini almanız gerekecektir.

Sıfırlama işlemi uyguladığınız zaman cihazınız tabletiniz tüm verilerden virüslerden arınarak ilk aldığınız haline geri dönecektir. Sıfırlama işlemi sonrası sorun devam ediyorsa ya da sorunun devam etmemesi için sistemsel bakım yapın. Cihazınız adına belirli devirler ile sistemsel bir şekilde bakım yapmanız gerekebilir. Depolama alanınızı sık olarak kontrol edin ve gereksiz olan belgeleri ya da içerikleri saklamayın silmeye çalışın. Ön belleğinizi genellikle boşaltmaya bakın ve boş alan açmak için bu tarz konulara dikkat edin. Ayrıca Android cihazınıza ya da tabletinize gelen sistem güncellemelerini yapmayı unutmayın