Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android İşletim Sistemi Wi-Fi taramasını Azaltıyor

https://mobil13.com.tr/author/hafize
Android Pie Wi-Fi taramasını

Android Pie Wi-Fi taramasını azaltma başlattı ancak bir çeşit düzeltme geliyor

Android Pie bol miktarda yeni ilaveler getirdi ancak daha polarize edici kararlardan biri Wi-Fi taramasını azaltmanın önlenmesiydi.

Bu hareket uygulamaların ne sıklıkta Wi-Fi tarayabileceğini bütünleşik bir sistem özelliği için bağlantıyı iyileştirmek veya pil ömründen tasarruf etmek için kısıtladı. Kısıtlama özelliği ön plan uygulamalarının her iki dakikada bir yalnızca dört Wi-Fi taraması çalıştırabileceği anlamına gelirken arka plan uygulamalarının yalnızca her 30 dakikada bir tarama yapmasına izin veriliyor.

Web sitesinde bir Google temsilcisi “Taramayı azaltma özelliğini değiştirmek için yeni bir geliştirici seçeneği Q Beta 5’ten itibaren kullanılabilecek” dedi. Bu ayarlar menüsünde bulmak veya izin vermek yerine geliştirici seçeneklerini etkinleştirmeniz ve ardından açma / kapama düğmesini burada bulmanız gerektiğini gösteriyor.

Bu çözüm hala hiç olmamasından daha iyidir ve aslında bu hamleden faydalanacak birçok uygulama vardır. Yararlanması gereken en belirgin uygulamalardan bazıları iç mekan navigasyon uygulamaları ve ağ test araçlarıdır.

Android’in gelecekteki bir sürümünde görmek istediğiniz başka eski Android özellikleri var mı? Yorumlar bölümünde bize bildirin!