Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefondan Başka Bir Telefona Nasıl Bağlanılır?

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
Teknoloji sektörü içerisindeki ürün

Teknoloji sektörü içerisindeki ürün alternatifleri günden güne artıyor. Dışarıdan görünen pazar çekiciliği birçok geliştiricinin ve firmanın özellikle buraya yönelmesini sağlarken elbette kar elde etmek tahmin edildiği kadar kolay değil. Zira kullanıcılar başta ağır toplardan yana tercihlerini kullanırken alternatifler arasında kalarak uzun vadeli işler yapmak zor. Her ne kadar milyonlarca insanın bulunduğu bir yerden söz etsek de orjinal şeyler çıkartılmadıkça ilgi görmek de imkansızlaşıyor. Dolayısıyla imalat aşamasında kullanıcı analizinin ne kadar mühim olduğu ortaya çıkıyor. Sadece akıllı telefonlardan değil burada hizmet veren tüm yapılardan söz ediyoruz.

Cihazları satın almanın ardından gerçekleştirmek istediğimiz işlemlere ve fonksiyonlara daire desteğe ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple yardım alabileceğimiz yazılımları veya yöntemleri devamlı araştırıyoruz. Eğer Android tabanlı bir işletim sistemi ile çalışan telefonlardan birisini seçmişseniz bahsettiğimiz noktada daha şanslı olduğunuz söylenebilir. Barındırdığı geniş hareket alanının yanında size hizmet vermesi için geliştirilen ilgili konuda onlarca uygulama ve metot var. Örneğin son zamanlarda sıkça sorulan telefonlar arasındaki bağlantıyı sağlama hususunda da ne yapabileceğinize dair şeyler mevcut. Android telefondan farklı bir telefona nasıl bağlanılır sorusunun da cevabı rahatlıkla verilebiliyor. Eğer siz de çevrenizdeki bir Android telefona kendi telefonunuzla bağlanmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

İfade etmeye çalıştığımız gibi üçüncü parti programlar her türlü teknolojik cihazlarda işimizi görüyor. Önceleri bilgisayarlarda çokça indirdiğimiz programların temeli aslında işletim sistemlerine dayanıyor. Normalde yazılımcıların dilinden anladığı yapılar görevinin dışında hiçbir şeye hizmet etmezlerken Microsoft önderliğinde hazırlanan işletim sistemleri bilgisayarları sıradan kişiler için de cezbedici hale getirdi. Hal böyle olunca 3. kişilerin hazırladıkları yazılımlar da çalışabildi. İnsanların isteklerine göre yapılan üretimler sonucunda da muhtelif programlar oyunlar üretildi.

Mobil cihazlardan aynı verimi almak isteyenler de buna benzer biçimde uygulama marketleri üzerinden destek alabiliyor. Son yılların adeta patlama yaşayan alanı olduğundan spesifik noktalara temas eden belki de belirli sayıda insanın dikkatini çekecek işlevler sağlayan uygulamalar paylaşılıyor. Söylediklerimizin birisi de bağlantı uygulamaları. Android akıllı cihazlarınızdan aynı masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardakine benzer farklı telefonlarla bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Birçok cihazı kontrol etme durumunda kalanlarımız bileceklerdir ki iş gören bir şey. Biz de bunu göz önünde tutarak Android telefonlar arası bağlantı yapılabilecek yöntemi ele aldık.

Android Telefondan Başka Bir Telefona Bağlanmak

Uygulamalar telefonlardaki bağlantının da en hızlı ve kolay yolu haline geldi. Google Play Store‘dan edinebileceğimiz bir uygulama sayesinde bahsettiğimiz hareketi sağlayabiliriz. Sadece telefona değil bilgisayarınıza da bağlanmanız mümkün.

TeamViewer

TeamViewer halihazırda farklı platformlarda oldukça rağbet görüyor. Mobil versiyonu da Google Play Store’da indirilmeye hazır bekliyor. Buradan indirme bağlantısına ulaşıp kurulumu sağlayın. Karşıdaki telefonda da TeamViwer yüklü ise hiçbir engelle karşılaşmadan bağlantı kurabilirsiniz.