Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonlarda Ağır Çekim Video Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
Son dönemlerin etiket fiyatı

Son dönemlerin etiket fiyatı bakımından en çok öne çıkan ürünleri akıllı telefonlar. Özelliklerini ve hizmetlerini bir kenara koyarsak yarattığı ekonomi hızla gelişiyor. Teknolojinin geçtiğimiz 30 – 40 yıla nazaran yakaladığı ivme ekseriyetle bilişime yansıdı. Bilgisayarların ilk etaplarda basit işlevler dışında işe yaramamasını düşündüğümüzde geldiğimiz nokta hayal dahi edilemezdi. Buna rağmen belki de 5 senedir incelediğimiz almayı düşündüğümüz akıllı telefonların altyapısı doksanlı yıllarda oturmaya başladı. Cep telefonların SMS gönderme ve çağrı yapmanın ötesinde açıkçası cezbedici tarafları yoktu. O dönemler yükselişe geçen Microsoft firması işletim sistemi konusunda önderlik edince masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar patlama yaşadı. Devamında farklı işletim sistemleri de geliştirilerek piyasa genişledi. Ancak insanlar zamanla belirli bir yere bağlı kalarak bu nimetlerden faydalanmaktan fazlasını istedi. Nihayetinde her saat bilgisayar başında değiliz ve gündelik işlerimizi yapmak durumundayız. İşte okulda dışarıda teknolojiyle kontak kurmaının yolu da telefonlar üzerinden bulundu. İşletim sistemlerinin bu cihazlara entegre edilmesinin ardından akıllı sıfatı gündeme geldi. Artık aynı PC’lerdeki gibi telefonlarda da programlar uygulamalar çalıştırabiliyoruz ve hareket alanımızı genişletiyoruz. Yazılımın yaşadığı olaylara paralel donanım hususunda da aşama kaydedildi. Başta kamera ve lens kalitesi olmak üzere görüntülerde üst düzey profesyonellik dahi sağlanabiliyor. İstediğim biçimde fotoğraflar videolar çekebilirken portre ağır çekim video yapmak da mümkün. Biz de bu yazımızda Android sahiplerine ağır çekim video yapmak ile alakalı bilgi vereceğiz.

Android halihazırda yarış içerisindeki işletim sistemlerinden birisi. Kaldı ki iOS dışında rakibi de yok. Windows Phone’un kısa süreli varlığı sektörde pek de bir değişikliğe sebep olmayınca kullanıcılar yine iki sistem arasında dolaşıyor. Çok alternatifimiz yokmuş gibi görünse de aslında birbirinden ayrılan keskin noktaları var. iOS yapısı kapalı kutu formatında satışa sunuluyor ve kullanıcılara öyle üstün yetkiler sunmuyor. Hal böyle olunca güvenli ancak belirli işlemleri gerçekleştirebildiğiniz cihazlardan oluşuyor. Gelgelelim Android ise ciddi özgürlük vaat ediyor. Elbette yaşanabilecek sorun potansiyellerini de göz önünde bulundurarak hareket etmek gerek. Uygun inceleme ve arayışlarınız neticesinde sevdiğiniz ve uzun süreli kullanabileceğiniz çokça Android telefonu mevcut. Keza uygulama alanında bulduğunuz derinlikli opsiyonlar da cihazınızdan maksimum verimi almanızı sağlayacak. Örneğin görsellere ve videolara gönül vermiş bunlarla ilgiliyseniz memnun kalacaksınız. Yazımızın da konusunu bu nazarda Android telefonlarda ağır çekim video yapma olarak belirledik.

Android Telefonlarda Ağır Çekim Video Yapmak

Akıllı telefonların vazgeçilmezi uygulamalar bu işlemde de bize yardımcı olacaklar. Birçoğunu Google Play Store’dan ücretsiz indirdiğiniz yazılımlardan birisi ağır çekim video yapmayı sağlıyor.

android-agir-cekim-video-yapma

Youcut Video Editör & Video Maker adıyla Play Store üzerinde kullanıma sunulan uygulamada istediğiniz ağır çekim video oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda video düzenlemeye dair aklınıza gelebilecek birçok özellik daha bulunuyor. Efektlerden tutun da müziklere dek geniş bir hareket alanı sunuyor. İndirdiğinizde muhtemelen başka bir düzenleme uygulamasına ihtiyacınız kalmayacak.

[appbox googleplay com.camerasideas.trimmer]