Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android Telefonlarda Uygulamalara Hızlı Erişme

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
Yüksek etiket fiyatlarına rağmen

Yüksek etiket fiyatlarına rağmen günümüzün en fazla rağbet gören ürünleri arasında zirveyi akıllı telefonlar alıyor. Popülerleşmelerinin yanı sıra adeta birer aksesuara eşyaya dönüşmesi çevremizdeki herkesin elinde bir tanesini görmemizi sağlıyor. Sonbahar aylarında üretici firmalar tarafından yapılan lansmanlarda tanıtılan cihazlar satışa çıktığı ilk andan itibaren yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Bu da aslında telefon pazarının yerini gözler önüne seriyor. Böylesine büyük pazardan söz ederken elbette yaşanan rekabeti de hepimiz biliyoruz. Zira majör diye niteleyebileceğimiz markalar dışında ayakta kalabilen az sayıda oluşum var. Özellikle donanım bazında çalışma gerçekleştirenler oldukça zor aşamalardan geçiyor.

Piyasada kar elde etmek bir tarafa varlıklarını sürdürmeleri bile imkansızlaşabilir. Kullanıcıları cezbedebilmesi için daima güncelin en iyisini sunup geleceği de ucundan yakalamamılar. Neticede insanlar önemli meblağlar ödeyerek satın aldıkları cihazları uzun sürelerle kullanmak istiyorlar. Yine telefonlarından yüksek verim elde etmek isteyenler de işlevselleştirebilecekleri yöntemlere başvuruyor. Özellikle hareket alanını genişleten dahili yapıda bulunmayan fonksiyonları kazanabilecekleri uygulamalar revaçta. Geçmişte program adını verdiğimiz bu yazılımlar yine masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarımızda işimizi görürken mobil versiyonları da üretilmeye devam ediliyor. Başta hız katan uygulamalar olmak üzere oldukça geniş ürün pörtföyü mevcut. Android işletim sistemi ile yürütülen cihazlar zaten bu konuda fazlaca şanslılar. Örneğin son günlerde çokça indirilen ve uygulamalara hız erişme imkanı tanıyan uygulamalar popüler.

Android’de Uygulamalara Hızlı Erişme

Android platformunun benzerlerinden biraz ayrıldığını söylemek lazım. Google geliştiricilerinin imzasını taşıyan mobil işletim sistemi kullanıcılara geniş hareket alanı sunmasıyla meşhur. Hal böyle olunca iOS gibi kapalı kutu yapıları beğenmeyenler Android’e yöneliyor. Bir de üzerine onlarca farklı model seçeneği çıkınca vazgeçilmesi zor. Açık yazılım özelliği ile beraber piyasaya sürülünce değişik telefon imalatçıları da kendilerine göre düzenleyip pazarlayabiliyorlar. Böylelikle ortaya muhtelif etiket fiyatlarından satışa çıkabilen telefonlar çıkıyor. Kişiler de bütçelerine ve beğendikleri özelliklere göre hazırlanmış cihazları satın alabiliyorlar. Keza fiziksel genişlikten ziyade uygulama marketi Google Play Store da Android’i öne çıkaran bir başka etken. Online marketler arasında da en derinlikli yapıya sahip olarak kullanıcılarını uzun süre elinde tutabiliyor. Kişiselleştirme oyun mesajlaşma uygulamalara hızlı erişim sağlayan onlarca yazılım var. Biz de bunlardan uygulamalara hızlı erişme metodunu işleyenini ele aldık.

Bildiğiniz gibi Google Pley’de pek çok uygulama ücretsiz biçimde sunuluyor. Uygulamalara hızlı erişme şansını bulduğunuz ve bizim önerdiğimizi de yine hiçbir ücret ödemeden edinebilirsiniz.

drawers-uygulamalara-hizli-erisim

Drawers adı verilen uygulamanın indirme bağlantısını hemen aşağıdan edinebilirsiniz. Kolaylıkla tamamlanan kurulumu sonrasında ana ekranda yer alan seçeneklerle oynayarak istediğiniz düzeni yaratabilirsiniz. Çeşitli çerçeve ve kutucuklar ile normal kullanım anında uygulamalara hızlı erişme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.