Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Android’de Ses Kaydı Nasıl Yapılır?

Günümüzde satın aldığınız ürünleri
Günümüzde satın aldığınız ürünleri ilk akla gelen temel özellikleriyle kullanmakla kalmıyorsunuz. Sadece teknolojik ürünler değil diğer sektörlerdeki üretimlerde de çok yönlülük işlevsellik ön planda. Çünkü piyasada var olabilmek için salt belirli taleplere yanıt vermek yeterli olmuyor. İnsanlar ödedikleri ücretin son kuruşuna kadar faydasını görmek ve satın aldığı eşyayı da ömürlük istiyor. Hepsine cevap verebilmek de elbette kalitesinden performansından ödün vermeyecek yapıların başarabileceği iş. Konu akıllı telefonlar olduğunda da rekabetin ve acımasızlığın farkına varmadan sonuca ulaşmak zor. Eski yıllara baktığımızda bu kadarıyla ilgi gören herhangi bir cihaz oldu mu bilmiyoruz ancak akıllı telefonların her yeni modeli çıktığında etiket fiyatının artmasına rağmen satış fiyatı ivmesinde de kayıp yaşanmıyor. Durum bize gösteriyor ki uzun yıllar daha elimizden düşmeyecekler. Gerçi saymakla bitmeyecek özellikleri söz ettiğimiz yere götürürken kişiselleştirmek güvenlik önlemlerini almak da kolaylaşınca en basitinden ses kaydı almak için bile telefonumuzdan faydalanmak işimize geliyor. Her farklı aktivite eylemi gerçekleştirebilmek yeni ürünlere yönelmeyi sağlarken artık zaman değişti. Oyun oynamak online sohbet etmek profesyonel görseller çekmek ve oluşturmak ses kayıt imkanı ve daha bir çok yetenek. Hepsinin akıllı telefon çatısı altında toplanması vazgeçilmezliği simgeliyor.
Sizlere bu yazımızda ise 24 saatlik vakit diliminde en azından iki saat elinizde tutuğunuz cihazların nasıl ses kayıt yaptığı konusunda bilgiler vereceğiz. Elbette çeşitli üçünüc parti yazılımlardan da faydalanacağız ve halihazırda var olan geniş hareket alanının spesifik ihtiyaçların cevaplanmasının önünü açan Android mobil işletim sistemine değineceğiz. Çünkü hangi yoldan ediniyorsanız edinin en nihayetinde uygulamalar programlar sisteminize uygun değilse çalışma ve daha kötüsü uzun vadede zararlı sonuçlar yaratabilir. Önüne geçebilmek adına yapılabileceklerin başında güvenli adreslerden faydalanmak güvensiz gelen bağlantılara dahi tıklamamaktır. Ayrıca basit ses kaydı yapmak istediniz diye başınıza gelmen bela kalmayabilir.

Android Nasıl Telefonlarda Ses Kaydı Yapılır?

Belirttiğimiz üzere Android yapısı bol ürün ve pörtöyüden oluşmakta. 3. kişilere olanak sağlayan platform içerisinde istediğiniz alanda alternatifi bol sayısız seçenkle karşılaşabilirsiniz. Bizler de ses kaydı gerçekleştirecek yönelik bir yazılımı ele alacağız. Tale-a-Talk Voice Recorder ismi ile Google Play Store’da kendisine yer bulan uygulama sayesinde kolaylıkla kayıt yapılabilir. Ayrıca ücretsiz şekilde kullanıcıların huzuruna sunulan ürün ücretsiz şekilde indiriliyor. Kullanıcı geri dönüşlerine baktığımızda ise yoğunlukla pozitif yorumlar var.
tape-a-talk-voice-recorder
Akıllı telefonunuzun performans seviyesine ve ses kalitesine göre hareket edebileceğiniz düşük ve yüksek kalite seçenekleri bulunuyor. Cihazın mikrofonunun da etkisini gösterdiği kayıt esnasında alacağınız verimi test ettikten sonra gerçek kaydınızı yapabilirsiniz. Opsiyonların bolca yer aldığı platformda 8 kHz – 44.1 kHz arasında seçim sunulurken widget sayesinde telefonun ana ekranına da ekleniyor. Depolamanın hangi bölmede yapılabileceğini seçerek kaydettiğiniz sesleri aramak zorunda kalmazsınız. Yine yazılımın ana ekranında listeler halinde kayıt seslerini tekrar dinlemek mümkün. Dilerseniz beğenmediklerinizi de kolaylıkla silebilirsiniz.
[appbox googleplay name.markus.droesser.tapeatalk]