Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anker Souncore Kulaklıklarda 500 TL İndirim Hepsiburada’da!

Anker Soundcore, alanında yer alan diğer kulaklıklara göre ön planda yer alıyor. Sahip olduğu özelliklerini beğenenler için indirim fırsatı var!

Anker Soundcore, alanında yer

Hepsiburada yaz dönemine özel büyük indirimleri ile devam ediyor. Büyük Yaz İndirimi kapsamında bu alışveriş sitesinde 500 TL kulaklık indirimi mevcut.

Teknolojik ürünlerde sağlanan indirimlere bir de Anker kulaklıklar eklendi. Kulaklık almak isteyenler için 500 TL indirim kuponu bekliyor. Peki özellikleri neler?

Anker Souncore Kulaklık Özellikleri

Anker Soundcore

Kulaklığın en çok dikkat çeken özelliği aktif gürültü engelleme özelliği. ANC olarak adlandırılan bu özellikle dışarıdaki seslerden rahatsız olma olasılığınız sıfır.

Diğer taraftan Space One ses kalitesi yine sesi en iyi şekilde almanıza neden olacak. Dışarıdan gelen sesi %98’e kadar azaltan kulaklıklar bu yönüyle oldukça beğeniliyor.

5 farklı ses seviyesi olan kulaklıkta kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz. Aynı zamanda Bluetooth bağlantısını uzak mesafelere kadar sağlayabilirsiniz. Açıkken tam 40 saat, kapalıyken 55 saat kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi