Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple Airpods 4 Farklı Modellerle Geliyor

Apple, Eylül ayında yapılacak lansmanda Airpods 4 modellerini de tanıtmayı planlıyor. Tanıtıma Airpods 4, iki farklı modelle geliyor.

Apple, Eylül ayında yapılacak

Uzun zamandır beklenen Eylül ayına sayılı günler kaldı. Apple’ın geleneksel hale gelen tanıtımında, iPhone 16 ve Airpods 4 modelleri olacak. Sektörden bazı isimler, Airpods 4’ün iki farklı model şeklinde geleceğini iddia etti.

İki Farklı Airpods 4 Geliyor

Sızan bilgilere göre özellikleri tamamen farklı iki model geliyor. Bunların, kullanılan Airpods 2 ve 3’ün yerini alması planlanıyor. Ürünlerden biri giriş seviyesi, diğeri ise orta seviye olacak. Bu sayede 2019 yılından beri giriş seviyesi olarak satılan model değişecek.

Orta seviye seçenek ise 2021’de çıktı. Geliştirilmesinin üzerinden neredeyse 3 yıl geçmesine rağmen halen satışta yer alıyor. Eylül ayında çıkacak olan orta seviye model ise bunun yerini alacak.

Yeni Modellerde USB-C Olacak

Sızan bilgilere göre her iki modelde de Apple, USB-C’ye geçiş yapacak. Giriş seviyesinde olan cihazda kablosuz şarj özelliği olmayacak. Orta seviyede olan cihaz ise kablosuz şarjı destekleyecek.

Tüm bilgiler şuan iddia olarak gündemde yer alıyor. Eylül ayında, söz konusu iddiaların ne kadar gerçek olduğu ortaya çıkacak.

Kaynak: Haber Merkezi