Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple, iOS 14’te fare desteğini genişletecek

https://mobil13.com.tr/author/hafize
Kaçak IOS kodu 14

Kaçak IOS kodu 14 bulunan bir uzun destek farelere referanslar. Ayrıca Apple sisteme yeni imleçler ve jestler ekleyecek.

Şu anda kullanıcılar fareleri iOS 13’te çalışan iPhone ve iPad’e bağlayabilir . İOS 14’te bu özellik büyük ölçüde geliştirilecektir. Özellikle fareler ve izleme dörtgenleri Mac gibi çalışacaktır.

Ek olarak duruma bağlı olarak değişecek dinamik bir işaretçi görünümü de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik beklenmektedir. Normal modda imleç bir oktur ve bir bağlantının üzerine geldiğinizde elle değişir. İmleç birkaç saniye boyunca kullanılmazsa kullanıcıya müdahale etmeyecek şekilde kaybolacak ve fare hareket ettiğinde tekrar görünecektir.

İOS 14’te sağ fare düğmesi ekranda iki parmağınızla çift tıklamayı öykünebilir. İPad’de Mac için izleme dörtgeninde bulunan tıklama için dokun adı verilen bir işlev olacak sol fare düğmesinin yerini alacak.

Yeni özelliklere ve gelişmiş fare desteğine ek olarak iOS 14 izleme dörtgenli iki yeni Akıllı Klavyeden de bahsediyor. İOS 14’te yeni tam boyutlu Apple kulaklıkların tasarımıyla da simgeler var .