Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple iPhone 13 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Apple tarafından geçtiğimiz haftalarda

Apple tarafından geçtiğimiz haftalarda tanıtılan ve ülkemizde de satışa sunulacak olan iPhone 12 modelleri oldukça beğenilmiş gibi gözüküyor. Yeni modellerin çıkışından bu yana uzun bir zaman geçmemiş olsa da bu iPhone 13 hakkındaki sızıntılar ve söylentiler için bir engel değil. Apple iPhone 13 Özellikleri Fiyatı ve Çıkış Tarihi isimli bu yazımızı yeni modeller nihai olarak tanıtılıncaya dek güncelleyeceğiz ve sizler için en yeni bilgileri burada bir araya getireceğiz.

Şu anda elimizde olan tek şey söylentiler olsa da haberlerin pek iç açıcı olmadığını söyleyebiliriz.
Pek çok farklı kaynak yeni modellerde bazı tasarım iyileştirmeleri iç iyileştirmeler ve daha güçlü kameralar beklememiz gerektiğine işaret ediyor. Öte taraftan hemen hepsi büyük çaplı bir güncelleme olmayacağı konusunda hemfikir gibi gözüküyor.

Apple iPhone 13 Özellikleri Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021
Açık bir şekilde konuşmak gerekirse bir sonraki iPhone modelinin iPhone 13 olarak adlandırılmama ihtimali var. Bildiğiniz üzere ’13’ Amerika dahil olmak üzere pek çok ülkede şansız bir sayı olarak görülüyor. Bu yüzden Apple yeni modellerinde bu rakamı atlamak isteyebilir. Nitekim iPhone 8’den iPhone X’e yapılan geçişte de atlamalar olduğu için bu pek de şaşırtıcı olmaz.
Bu noktada bazı sızıntılar iPhone 13’ü bazı sızıntılar iPhone 12s’i ve bazı sızıntılar ise iPhone 14’ü işaret ediyor.

Apple iPhone 13 Serisi Kaç Modelden Oluşacak?
Tıpkı iPhone 12 serisinde olduğu gibi iPhone 13 serisinin de dört farklı modelden oluşmasını bekliyoruz.
-Apple iPhone 13 Mini
-Apple iPhone 13
-Apple iPhone 13 Pro
-Apple iPhone 13 Pro Max

Bu noktada konumlandırmalar aynı olacaktır. iPhone 13 Mini ile iPhone 13 muhtemelen aynı teknik özelliklere sahip olacak ancak adından da anlayabileceğiniz üzere bir modelin ekranı diğerine kıyasla daha küçük olacaktır. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max şirketin bir sonraki nesil amiral gemisi modelleri olarak yeni teknolojileri barındıracaktır.