Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple Tarihinde Bir İlk Yaşanıyor! iPhone 16 Pro Modelini Hindistan Üretiyor

Yaklaşık bir ay sonra tanıtılması beklenen iPhone 16 modelleri seri üretime geçti. Apple, Hindistan’daki üretimlerini genişletmeye devam ediyor. Tarihte bir ilk yaşanıyor ve iPhone 16 Pro modelini Hindistan üretiyor.

Yaklaşık bir ay sonra

Apple, Hindistan’ı eski modellerin üretimi için tercih ediyor. İthalat vergisinden kaçmak için böyle bir yol izleyen şirket, yeni modeller için de burayı tercih etti. Apple, iPhone 16 Pro ve Pro Max üretimlerini Hindistan’da yapıyor.

Çin’de Üretim Devam Ediyor

Bilindiği gibi Apple, modellerinin çok büyük kısmını Çin’de üretiyor. iPhone 16 modellerinin üretimi Çin’de devam ediyor. Bu operasyonlar aynı şekilde sürüyor.

Hindistan’da yapılacak üretimin ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor. Şirket, ilk partiler için Çin’i kullanmaya devam edecek. Sonraki süreçlerde ise Hindistan’ın devreye girmesi bekleniyor.

Apple Hindistan’ı Test Ediyor

Burada yer alan operasyonların küresel ihtiyaca nasıl cevap vereceğini Apple merak ediyor. Bu yüzden testler yapıyor. Çin’de üretimin devam etmesi ve burada henüz başlamamasının nedeni testler olarak gösteriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi