Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple’da Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır?

Apple iPhone 10 ekran

Apple iPhone 10 ekran aynasını uygulayarak yansıtma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer siz de Apple’da ekran yansıtma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Apple iPhone 10 ekran aynasını iki yöntemle bir TV’ye bağlayabilirsiniz; Birincisi kablolu ikincisi ise kablosuz olarak. Bu yazımızda daha çok kısıtlı küçük ekranlardan daha parlak ve daha dokunaklı bir medya dünyasına sahip olabilmeniz için Apple iPhone 10’u TV’ye nasıl ekran yansıtmaya odaklanacağız.

iPhone 10’u kablosuz bağlantı ile beraber TV’ye bağlama işlemini gerçekleştirmeden önce Apple TV’ye sahip olmanız gerekiyor. İlk olarak Apple TV ve bir HDMI kablosu satın almanız gerekiyor. Daha sonra Apple TV’yi kablosuz ağınıza bağlayın ve AirPlay özelliğini kullanmaya başlayın. Ardından videolar uygulaması üzerinden Safari YouTube vb. uygulamlaarı kullanarak video oynatma işlemini gerçekleştirin. Telefon ekranının altından yukarı doğru kaydırarak Kontrol Merkezi’ni gösterin. AirPlay sembolüne tıklayın ve daha sonra Apple TV’yi seçin. En son ise yani durdurmak için Kontrol Merkezi’nin dışını seçin ve filmi izlemeye devam etmek için Oynat düğmesine basın.

Diğer bir yöntem ise kablolu bağlantı kullanarak TV’ye bağlamak olacaktır. Anlatacağımız adımlar sayesinde sorunsuz bir şekilde HDTV’nize bağlayabilirsiniz. İlk olarak HDMI kablonuzu ve Lightning Dijital AV Adaptörünüzü alın. Daha sonra HDMI kablonuzu TV’ye bağlayın. HDMI kablonuzun diğer ucunu AV Adaptörüne takın. Adaptörü Apple iPhone 10 bağlantı noktasına bağlayın. Alternatif olarak da iPhone 10 için Lightning Digital AV Adaptörünü şarj kablonuza da bağlayabilirsiniz.