Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple’dan Kullanıcılarına Sürpriz! IOS 17.4 Güncellemesi Bomba Gibi Geliyor!

Seda Yiğit
https://mobil13.com.tr/author/sedayigit
Kulislerdeki haberlere göre Apple

Kulislerdeki haberlere göre Apple IOS 17.4 güncellemesi ile birlikte kullanıcılara yeni emoji deneyimi sunmayı planlıyor. Güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları 6 yeni emoji karakterini daha kullanmaya başlayacak.

Mart ayında gelmesi beklenen güncelleme iPhone kullanıcılarının emoji dünyasını zenginleştirecek. Bir önceki sürümde hata düzeltmelerini içeren bir güncelleme yapan Apple IOS 17.3.1’i yayınlamıştı.
Yeni Emojiler

iOS 17.3.1’in ardından şirket şimdi de emojilere yeni eklemeler yapıyor. Şuan için geliştirme aşamasında olan iOS 17.4 ile iPhone’lara gelecek olan yeni emojiler arasında;

  • Onay ve ret işaretleri yapan yüz ifadeleri
  • Lime
  • Zincir kırma
  • Kültür mantarı
  • Küllerinden doğan anka kuşu

gibi emoji karakterleri bulunuyor.

Bu yeni emoji karakterlerini iPhone kullanıcıları dışında Apple’ın diğer cihazlarından da kullanımı mümkün olacak. Yeni emojiler; Mac bilgisayarlarında macOS 14.4 Apple Watch’lar için watchOS 10.4 ve iPad’ler için iPadOS 17.4 gibi diğer Apple cihazlarında da kullanılabilecek.

Henüz geliştirme aşamasında olan iOS 17.4 güncellemesini Mart ayının başlarında kullanıma sunmayı planlıyor. Bu güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları iletişimlerini ve ifadelerini daha geniş bir emoji yelpazesiyle renklendirebilecekler