Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Araba USB Okuma Hatası 2019

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bugün sizlere USB kullanımı

Bugün sizlere USB kullanımı hakkında bilgi vereceğim. Günümüzde artık USB sadece pc’de  değil hemen hemen her teknoloji ürününde yer almaktadır.

Bunun yanı sıra en önemlisi arabalarda kullanılmaya başlamıştır. USB hafızasının yer aldığınca şarkı ve müzik doldurabilirsiniz. Bu demektir ki artık arabalarımızda istediğiniz şarkıları rahatlıkla dinleyebileceksiniz.

Fakat aldığınız flash belleği arabanıza taktığınızda okumayabilir ve hata (error) verebilir. Bu durum flash belleğinizin yada teyp girişinizin bozuk olduğu anlamına gelmez. Sorun tamamen dosya sitesinin NTFS olmasındandır. Bunu birkaç adımla çözebilir ve sorunu giderebiliriz. Flash belleğinizin içinde yer alan dosyaları yedeğe almayı unutmayınız.

Yapacağınız işlemleri sırasıyla size aktaracağım;

USB’yi pc’ye takın ve ayarlarından flash belleğinize girin. Sağ tıklayarak biçimlendirir ve oradan FAT32’yi seçin. Ayrıca burada sistemi başka uygulamaya yani exFAT’i de seçebilirsiniz. Sonrasında biçimlendirme işlemini hızlı şekilde başlatarak işleminizi tamamlamış olursunuz. Sonrasında tekrar istediğiniz yüklemeleri yapabilir ve rahatça kullanabilirsiniz.

Ses Dosya Türleri

Bu işlemleri yapmanıza rağmen hala daha hata veriyorsa müzik çaların hangi dosyaları desteklediğini ve flash belleğinizin hangi formatta dosyalar olduğunu kontrol edip emin olabilirsiniz.

Bu dosyaların aynı formatta olması gerekir aksi takdirde okuma hatası alısınız. Bu şekilde bir sorunda karşılaşırsanız müzik çalarda ki flash belleğinizde ki dosyaların türlerini öğrenip aynı duruma getirebilirsiniz.

Soru ve görüşlerinizi bizlere yorumlardan ulaştırabilirsiniz.