Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASUS ROG Tessen Mobil Kontrol Cihazı ve ROG Cetra TWS Duyuruldu!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
CES 2024 etkinliğinde Asus

CES 2024 etkinliğinde Asus yeni oyun kontrol cihazı Asus ROG Tessen Mobil Kontrolör ve Asus ROG Cetra TWS kulaklıklarını resmi olarak tanıttı. Şimdi bu yeni ürünlerin tüm detaylarını inceleyelim:

ASUS ROG Tessen Mobil Kontrolör

Asus’un en son ROG Tessen Mobil Kontrolörü farklı kalınlıklarda kauçuk destek pedleri ve genişletilmiş bir USB-C portu içeren katlanabilir bir menteşe özelliğine sahip. Cihaz ayrıca şarj için 18W geçiş portuna sahip. En yeni ASUS ROG Tessen Mobil Kontrolör RGB ışıklar ve genişletilebilir el kavramaları ile donatılmıştır. Ayrıca mekanik anahtarlar bir D-pad analog tetikleyiciler ve hassas kontroller için 22 derece hareket sunan ALPS joystickleri de içeriyor.

Cihaz kullanıcılara düğme yeniden atama ROG düğme özelleştirmesi yapma ve Aura aydınlatma ayarlarını ayarlama imkanı da sunuyor.

ASUS ROG Tessen Mobil

ASUS ROG Cetra TWS

ASUS ROG Cetra gerçekten kablosuz kulaklıklar RGB aydınlatmalı saplı ve silikon kulak uçlarına sahip bir kulak içi tasarıma sahip. Cihaz ayrıca IPX4 derecesine sahip. Cihaz 10mm sürücü ünitesi ile birlikte hibrit aktif gürültü engelleme ve 7.1 sanal surround ses özelliklerine sahip. Ayrıca Armoury Crate aracılığıyla çeşitli EQ modlarına da sahip.

Cihaz gecikmesiz bir deneyim için düşük gecikme moduna sahip ve cihaz 27 saate kadar pil ömrü sunacak ve ayrıca kablosuz şarj yeteneğini de destekleyecek.

Şu anda cihazların fiyatlandırma ve kullanılabilirlik detayları hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

Mobil13.com.tr Adresinizi takip ediniz.