Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asus Zenbook 14 OLED, Zenbook Classic Serisine Dahil Oldu!

ASUS Zenbook Classic serisine

ASUS Zenbook Classic serisine bir yenisini ekleyerek ultra taşınabilir dizüstü bilgisayar pazarında iddialı bir konuma geçti. Yeni Zenbook 14 OLED (UX3405) tanıtıldı. Etkileyici özellikleri ve çevre dostu tasarımıyla dikkat çekiyor.

Zenbook 14 OLED bilgisayarının üretiminde geri dönüştürülmüş metal malzemeler kullanılmış. Ama bu sizi endişeye düşürmesin dayanıklılık teslerinden elbette ki başarıyla geçmiş bir bilgisayar arkadaşlar.

Asus Zenbook 14 OLED Özellikleri

Zenbook 14 OLED: 14 inç boyutunda 3K ASUS Lumina OLED ve 120Hz dokunmatik ekranıyla kullanıcılara büyüleyici bir görsel deneyim sunmayı vaad ediyor. Intel Core Ultra 9 ve Ultra 5/7 işlemcileri ve Intel Arc grafikleri cihazın verimli bir performans sergilemesine olanak tanıyacak.

Pil ömrü konusunda da 75 Wh (kilovatsaat) pil ile donatılmış Zenbook 14 OLED 15 saate kadar fişsiz kullanım sağlayarak kullanıcılarına yüksek mobilite sunuyor. Yüz tanıma özelliği ise gizlilik deklanşörlü FHD IR kamera ve sessiz ASUS ErgoSense klavye gibi akıllı özellikleriyle kullanıcı deneyimini üst düzeyde yaşatacak gibi.

12 kg gibi (muadillerine kıyasla) hafif olan laptopun 149mm kalınlığa sahip olduğunu belirtelim. Tamamen metal olan kasası pil ömrünü destekleyen %20’den fazla şarj döngüsü yüz tanıma fiziksel deklanşör ve USB-C ile kolay şarj imkanı sunması gibi özellikleriyle alınası bir cihaz haline getirilmiş.

Cihazın Türkiye’de satışının olma ihtimali oldukça yüksek.