Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batarya Şoklama İşlemini Nasıl Gerçekleştiririm?

Teknoloji geliştikçe akıllı cihazlara

Teknoloji geliştikçe akıllı cihazlara olan bağımlılığımız daha da artıyor. Her gün telefonlarımız elimizde ve bu durum da beraberinde şarj problemini getiriyor. Gün içerisinde indirmiş olduğumuz uygulamaları kullanıyoruz. Sosyal medyada sörf yapabiliyoruz ve oyun indirip oynayıp telefonla konuşabiliyoruz mesajlaşıyoruz fotoğraf çekebiliyoruz. Anlatırken hepsi güzel ama şarj problemi akıllı telefon kullanıcıları için büyük kâbus oluşturuyor.

Sürekli olarak şarjınızın bitmesi canınızı sıkabilir ve batarya problemi ciddi sorunlara neden olabilir. Bu yazımızda da batarya süresini arttırmak için cep telefonunun bataryasını nasıl şoklayacağınız konusunda yardımcı olacağız. Batarya şoklama işlemi genellikle cihazın şarj süresini uzatmak için uygulanır. Eğer cihazınızda batarya problemi varsa ve garanti kapsamı dışındaysa batarya şoklama yöntemi tavsiye edilir.

Batarya şoklama işlemini gerçekleştirmek için cep telefonu tamircilerine götürmenizi tavsiye ediyoruz. Evde bu işlemi gerçekleştirmeniz cihazınıza zarar verebilir. Bu yüzden işi bilen kişilere teslim etmek daha da mantıklı olacaktır. Bir bilginiz olmadan evde bu batarya şoklama işlemini gerçekleştirirseniz pilin katlanması gibi büyük risklerle karşılaşabilirsiniz.

Batarya Şoklama Cihazını Nasıl Kullanırım?

Yukarıda yer alan uyarılara rağmen evde denemek isteyen kişiler varsa piyasada satılan batarya şoklama cihazları vardır. Bu konu hakkında bilginiz var ve batarya şoklama işlemini gerçekleştirirseniz sonuç olumlu olacaktır. Aldığınız cihaz ile bataryanızı bağlayıp daha sonra verilen süre içerisinde şarjda kalması sonucu telefonun bataryası şoklanacaktır. Batarya şoklama işlemi sayesinde bataryanızı iyileştirmiş olursunuz.