Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Fotoğrafın Veya Görüntünün Bulanıklığını Kaldırma

Bir fotoğrafın insan gözüyle

Bir fotoğrafın insan gözüyle mümkün olabildiğince aynı pikselde olmasını ister miyiz diye sorsam sanırım kimse hayır demez. Ancak bazı fotoğraflar telefon ve çekim hatalı kaynaklı olduğundan bulanık çıkabiliyor. Peki bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Fotoğrafların bulanıklığını çözmek için çok sayıda uygulamalar mevcuttur. Biz bu uygulamalardan en iyilerini sizler için derledik. İşte o uygulamalar!

1.Photoshop
2.GIMP Görüntü Düzenleyici
3.Paint.net
4.Snapseed
Görüntü kalitesini iyileştirmek için harika olan iki önemli çevrimiçi araç daha var.
Bunlardan biri birçok şeyi yapabilen güçlü çevrimiçi araçlardan oluşan bir paket olan Fotor . Diğeri adından da anlaşılacağı gibi Fotoğraf Keskinleştirme’dir. Fotor web sitesi içinden bir dizi ücretsiz fotoğraf düzenleme aracı sunan harika bir fotoğraf düzenleme paketidir. Bir ücret karşılığında Pro araçlar da var ancak çoğumuz için ücretsiz olanlar yeterli. Aracın kendisi bir görüntüye artistik bulanıklık ekliyor olarak etiketlenir ancak onu kullanarak ve ardından bulanıklığı azaltarak onu bir kalemtıraş olarak kullanabilirsiniz. Fotoğraf Keskinleştirme çok daha düşük teknolojidir ve bunu sizin için yapar. Görüntüleri keskinleştirmek için bir algoritma kullanır. Resminizi yüklersiniz ve Keskinleştir düğmesini seçersiniz ardından web sitesi gerisini halleder. Sonuç olarak size daha net bir görüntü gösterecektir.