Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir YouTube Videosu Instagram Gönderisine Nasıl Bağlanır?

Instagram başka yerlerde oluşturduğunuz

Instagram başka yerlerde oluşturduğunuz ürünlerin işletmelerin ve içeriğin çapraz tanıtımı için kullanılabilecek dev bir platformdur. YouTube içerik oluşturucular için en büyük platform olduğundan çapraz tanıtım yapmak için bu harika uygulamaların her ikisini de kullanmak mantıklı.

YouTube videolarını Instagram’a hikayeler gönderiler biyografiniz doğrudan mesajlar ve daha fazlası aracılığıyla bağlamanın birçok yolu vardır. Ne yazık ki Instagram gönderilerine eklediğinizde doğrudan bağlantılar tam olarak çalışmıyor. Bunun için sizlere geçici çözümler derledik.

Başlarken;
YouTube’un harika bir web sitesi olsa da Instagram’da durum böyle değil. En sorunsuz deneyim için Instagram uygulamanızı en son sürüme yükleyin ve güncelleyin. Her iki uygulamanızın güncellendiğini ve bir YouTube kanalının çalıştığını varsayarsak bağlantıyı kanala veya videolardan birini Instagram’a kolayca aktarabilirsiniz. Bunu yaparak YouTube’daki görüntülemelerinizi artıracaksınız.

Düzgün bir şekilde bağlantıları instagrama bağlamak için ücretsiz bir web sitesi olan Bitly’yi kullanmaktan çekinmeyin . IG’de YouTube videonuza kısaltılmış bir bağlantı gönderdiğinizde takipçilerinize tarayıcılarına kopyalayıp yapıştırmalarını söyleyin. Videolarınızı yüklemenin başka yolu da biyografinize bağlantınızı eklemektir.
Bunlar YouTube videolarınızı Instagram’da tanıtmanın yöntemlerinden sadece birkaçı. Daha etkili olabilmesi için doğrudan bir tanıtım kullanmayı düşünmelisiniz yani takipçilerinize YouTube video bağlantılarınızı içeren doğrudan mesajlar gönderin.