Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birisi TikTok Profilinizi Görüntülediğinde Nasıl Anlarız?

Bu haberin fotoğrafı yok

Bu yıl (2020) itibariyle Çin uygulaması TikTok’un iki milyardan fazla indirildiği tahmin ediliyor. Söylemeye gerek yok inanılmaz derecede popüler. Uygulamanın yerleşik özellikleri sayesinde herkes olağanüstü komik veya eğlenceli bir video oluşturabilir.

TikTok Profilimi Kim Görüntüledi? Nasıl Anlarım?
Ne yazık ki TikTok artık profillerini ziyaret eden kullanıcıları göstermiyor. Ancak TikTok uygulamamızı güncelleyen kullanıcılar için yalnızca bizi kimin eklediğini yorum yaptığını beğendiğini ve videolarımızı ve yayınlarımızı paylaşanları görebilir.

Profil Görünümlerini Kontrol Etme
Ne yazık ki TikTok’un en son güncellemesi profillerimizi kimin kontrol ettiğini görme yeteneğimizi tamamen kaldırdı. Ancak; Uygulama navigasyonu ve video oluşturmanın ortadan kalkmasıyla birlikte profil görünümlerine göz atabilirsiniz.

-TikTok profilinizi açın ve bildirim sekmesine gidin. Bunu ekranın alt çubuğundaki gelen kutusu düğmesine tıklayarak yapabilirsiniz.
-Burada tüm bildirimlerinizi göreceksiniz. TikTok size “kullanıcı ve diğerleri dün profilinizi kontrol etti” şeklinde bir mesaj sunacak.

Dün TikTok profilinizi kimin görüntülediğini görmek için bu mesaja dokunun. TikTok resimleri ile birlikte kullanıcı profillerinin bir listesini göreceksiniz. Bunlar bir gün önce profilinizi görüntüleyen kişiler anlamına gelir.

Profilleri Anonim Olarak Görüntüleme
-TikTok’ta profilinizi ziyaret edin ve sağ üst köşedeki üç yatay noktayı tıklayın.
-Aşağı kaydırın ve ‘Oturumu Kapat’ı tıklayın
-Hesabınızdan çıkış yapmak istediğinizi onaylayın. Tekrar giriş yapabilmek için kullanıcı adınızı ve şifrenizi bildiğinizden emin olun
-TikTok’un ana sayfasına gidin ve ekranın altındaki ‘keşfet’ yazan büyüteci tıklayın.
-Aradığınız hesabın kullanıcı adını yazın ve enter tuşuna basın.