Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birisi Tinder’da Eşleşmiyor Mu Nasıl Anlaşılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Tinder uygulaması akıllı cihazlara

Tinder uygulaması akıllı cihazlara indirilip kurulan arkadaşlık sitelerinden bir tanesidir. Tinder uygulaması kurulumu oldukça basit bir uygulamadır. Tinder uygulamasını akıllı cihazınıza indirdikten hemen sonra Facebook hesabınız ile doğrudan Tinder hesabı oluşturabiliyorsunuz. Piyasaya sunulduğu ilk andan itibaren çok büyük bir ilgi gören bu site sayamayacağımız kadar fazla ülke de aktif olarak kullanılmaktadır. Uygulama içerisine girdiğiniz zaman diğer kullanıcıların profilleri ile karşı karşıya geldiğiniz bu uygulamada beğendiğiniz kişilerle iletişime geçmek için sağa kaydırırken beğenmediğiniz kişileri sola tıklayarak atlayabiliyorsunuz.

Tinder uygulaması eşleşme üzerine kurulmuş bir uygulamadır. Bu uygulama içerisinde profilinizi oluşturduktan hemen sonra diğer kullanıcıların profilinde gezerken beğendiğiniz kişilerin profiline sağa tıklayarak girip bu kullanıcıya like atıyorsunuz. Eğer like attığınız kişi de sizi beğenip like atarsa bu kişi ile eşleşmiş oluyorsunuz. Eşleşme ile beraber bu kişi ile iletişim kurmaya başlayabiliyorsunuz.


Peki bir kişi ile eşleşip eşleşmediğinizi nasıl anlıyorsunuz. Bu soruya cevap verecek olursak şu şekilde açıklama yapabiliriz. Tinder uygulamasında profilini sağa kaydırdığınız yani like attığınız kişi bunu gördüğü zaman eğer sizi beğeniyorsa aynı şekilde oda size like atacaktır. Bu durumda bu kişi ile eşleşmiş olacaksınız. Bir kişi ile eşlemiş olduğunuz zaman o kişi size mesaj gönderdiğinde yada yani bir eşleşme geldiği takdir de Tinder uygulamasının ana sayfasında kırmızı bir işaret olacak ve bildirim alacaksınız.