Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birisinin TikTok Videonuzu Görüntülediği Nasıl Anlaşılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
TikTok video tabanlı sosyal

TikTok video tabanlı sosyal platformlarda içerik yayınlıyorsanız hesabınızın analizlerini merak edebilirsiniz. TikTok’ta kullanıcıların hangi videonuzu görüntülediğini görmek isteyebilirsiniz. TikTok’ta daha önceden videonuzu kimlerin göründüğü gözüküyordu ancak 2020’nin başlarında bilinmeyen nedenlerden dolayı uygulamadan bu özellik kaldırıldı.

Profilinizi ve videolarınızı kimlerin görüntülediğinin dışında büyüyen bir TikTok profilinin korunmasına yardımcı olmak ve kanalınızın takipçilerine daha iyi uyuyacak şekilde değişiklikler yapmanız için başka bir yöntem bulunmaktadır. Bu yöntem Profesyonel hesaba geçiş yapmadır. İstatistiklerinizi görmek ve analiz etmek için Analytics sayfasına giderek bu durumu gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak TikTok uygulamasını başlatın. Daha sonra ekranın sağ alt kısmında bulunan ‘Ben’ simgesine dokunun. Kişisel profiliniz karşınıza çıkacaktır. ‘Profili Düzenle’ düğmesinin altında ‘Zaman Çizelgesi’ simgesini seçin. Yayınlanan her videonun sol alt köşesinde görüntülenme sayısı yer alacaktır. Bu videonuzun ne kadar çekiş elde ettiği ve ne kadar popüler olduğu konusunda göstergedir. Bu durum dışında başka birinin TikTok videonuzu görüntülediğini anlayamazsınız. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.