Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BMW yeni logosunu gösterdi!

Alman otomotiv devi olarak

Alman otomotiv devi olarak tanıdığımız BMW’nin kısa süre önce tanıtmış olduğu Concept i4 modeliyle beraber yeni logosunu herkese göstermiş oldu. Klasik ve siyah dış halkayı tam anlamıyla şeffaf hale getirmiş durumda olan marka düz ve sade tasarım anlayışını korumaya devam ediyor.

Otomobil sektöründe gözde olan BMW 2021 yılında piyasaya çıkaracağı tam elektrikli çalışan i4 konsept versiyonunu geçtiğimiz gün tanıtmıştı. Oldukça şık bir tasarım ile gelen Concept i4 tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekerken logosuyla da beğenileri kazandı.

Yeni logosuna ilk baktığımızda Concept i4‘te bulunan BMW 100 yıldan fazladır ilk defa bu kadar sade bir logoyu karşımıza çıkardı. Logodaki klasik ve isyah dış halklar tamamen şeffat bir hale gelmiş. Çok ciddi minimal tasarımlara imza atıldığını görüyoruz.

Daire tasarımı ile şirketin merkezi olarak görülen Bavyera eyaletinin beyaz ike mavi renkleri kullanılmış durumda. Klasik ve modern öğeleri bir araya getirerek harmanlanan logo ikonik markanın tam 103 yıllık mimarisinden esinlenerek geliyor.

Geçmişten bugüne BMW logoları nasıl?

BMW Pazarlama İletişim Başkanı olan Jens Thiemer dijitalleşmeyi merkeze alarak logoları tasarlıyor. Bununla kalmayıp sürücüler çok daha fazla şeffaflık ve netlik sunduğunu dile getiriyor. Logodaki siyah halkanın çıkarılmasıyla 1917 yılında tanıtımından bu güne en büyük değişiklik olduğunu dile getirdi.

Peki siz yeni logo hakkında ne düşünüyorsunuz?