Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Samsung Cihazlar Nisan 2024 Güvenlik Güncellemesini Aldı!

Samsung cihazlar Nisan 2024 güvenlik güncellemesini aldı ve bazı telefon modellerin bölgesine görer güncelleme almaları ise değişiyor.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Samsung cihazlar Nisan 2024

Samsung güncelleme konusunda tutarlılığını her zaman olduğu gibi korumaya devam ediyor! Düzenli olarak güvenlik yamalarını neredeyse tüm cihazları güncellensin diye dağıtıyor.

Bu hatta Nisan 2024 güvenlik güncellemesini ilk yayınlayan Android markası haline geldi. Amiral gemisi Galaxy modellerinden uygun fiyatlı seçeneklere kadar pek çok cihaz bu güncellemeyle tanıştı.

İşte Nisan 2024 güvenlik güncellemesini alan Samsung modelleri:

  • Galaxy S24 serisi: Avrupa Asya ABD Kanada Avustralya ve Latin Amerika’da satışa sunulan tüm Galaxy S24 S24 Plus ve S24 Ultra modelleri bu güncellemeyi aldı.
  • Galaxy Z Fold 5 (Avrupa)
  • Galaxy Z Flip 5 (Avrupa)
  • Galaxy A53 5G (ABD)
  • Galaxy A52 4G (Bazı Asya ülkeleri)
  • Galaxy A13 (ABD)

Samsung Galaxy S24 FE Renkler

Peki Bu Güncelleme Ne Sunuyor?

Aylık güvenlik güncellemesi olması dolayısıyla Nisan 2024 yaması çok büyük yenilikler sunmuyor. Ama yine de sistem performansı güvenlik ve kararlılığa yönelik önemli iyileştirmeler içeriyor. Yani daha iyi bir Galaxy deneyimi yaşayacaksınız!

Güncelleme Her Model için Her Bölgeye Gelmiş Olmayabilir!

Tabiki Nisan ayı daha yeni başladı. Samsung güncellemeyi bölge bölge olarak aşama aşama dağıtıyor. Cihazınız listede olsa bile bulunduğunuz bölgeye günceleme ulaşmamıştır. Merak etmeyin listedeki olan telefon modellerin hepsi güncellenecek.