Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulanık Instagram Hikâyeleri!

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram dünya çapında hemen hemen herkes tarafından kullanılmaktadır. Ancak bazı Instagram kullanıcıları Instagram’da hikayelerin bulanık olmasından şikayetçidir. Peki bulanık Instagram hikayeleri nasıl düzelir? gelin birlikte öğrenelim.

Bulanık Instagram hikayeleri nasıl düzelir?

Bulanık Instagram hikayelerini çözmek için öncelikle temel sorunları giderelim. Farklı farklı fotoğrafları Instagram hikayenizde kullanarak bulanık olup olmadığını gözlemleyin. Örneğin galeriden aldığınız bir fotoğraf ile yedeklemeden aldığımız bir fotoğrafı hikayede kullanarak bulanık olup olmadığını gözlemleyin. Mutlaka ikisi arasında fark olacaktır.
Hikayede kullanacağınız fotoğrafı bir başka cihazdan hikayenize ekleyin. Eğer bir başka cihazda fotoğraf bulanık değil net ise o zaman sizin cihazınızda sıkıntı var demektir cihazınızı değiştirin.

Aynı zamanda İnternet bağlantınız yavaşsa veya gecikiyorsa hikayenizin bulanık olmasına sebep olabilir. Bunu düzeltmenin en güzel yolu güçlü bir wifi bağlantısı veya güçlü bir mobil veri kullanmaktır.
Instagram’da mobil veri kullanımınızı ayarların ve bu kullanımı minimumda tutan bir ayar vardır. Bu seçenekte hikayelerinizin kalitesini düşürebilir. Bu ayarı değiştirmek için;
-Instagram’ı açın
-Alt menünün sağ tarafındaki profil simgenize dokunun
-Sağ üstteki Diğer seçeneğini (üç yatay çizgi) seçin
-Ayarlar’a dokunun
-Hesap’a girin
-“Hücresel veri kullanımı” na dokunun
– Veri Tasarrufu’nu kapatın

Bu çözümlerin yanısıra telefonunuzu kamera özelliklerini kontrol edin. Gerekirse telefonunuzu fabrika verilerine sıfırlayın. Bazen telefonun kamerası yetersiz gelebilir. Bu durumda instagram uygulamasının kamerasını kullanın. Uygulamanın güncel olduğundan emin olun.