Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük dosyalar nasıl ücretsiz gönderilir?

E-posta için çok büyük

E-posta için çok büyük olan bazı büyük dosyaları göndermek ister misiniz? İşte bunu yapmanın yedi güvenilir ve tamamen ücretsiz yolu.

Ekleri e-posta ile göndermek hızlı ve kolaydır ancak bu dosyalar çok büyük olduğunda ne olur? Birçok e-posta istemcisi gönderilebilecek dosya boyutlarına kısıtlamalar getirir ve teslim edilenler bile alıcıların gelen kutusunu tıkayabilir.

Büyük dosyaları nasıl ücretsiz gönderebilirim?

Bunu göz önünde bulundurarak başvurabileceğiniz alternatifler bulmak istersiniz. Neyse ki hepsi e-postayı doğrulama yöntemi olarak kullanan yedi ücretsiz seçeneğimiz var.

1. WeTransfer

WeTransfer dosyalarınızı paylaşmanın en kolay ve en kolay yollarından birini sunar. Ücretsizdir kayıt olmanıza gerek yoktur ve bir seferde 2 GB’a kadar gönderebilirsiniz. İstediğiniz sıklıkta ve aynı anda en fazla 20 kişiyle dosya yükleyebilir ve gönderebilirsiniz.

İndirme bağlantısı e-posta ile gönderilir ve yedi gün boyunca geçerlidir. Yoğun zamanlarda dosya yüklemek biraz yavaş olabilir bu nedenle şirket sabah veya işten sonra internet sıkışıklığı saatini önlemek için dosya göndermenizi önerir.

2.Send Anywhere

Send Anywhere nispeten benzer bir hizmettir ancak kolunda birkaç numara vardır. Bunlardan biri çok çeşitli platformlarla uyumluluğudur – özel iOS ve Android uygulamaları bir WordPress eklentisi ve tüm popüler masaüstü işletim sistemleri desteklenmektedir.

Ayrıca 4GB’a kadar olan dosyaların gönderilmesine izin verir ve e-posta adresinizi ve alıcıları konuyu ve isteğe bağlı mesajı koymak ve Gönder’e basmak kadar basittir.

Chrome uzantısını veya Outlook eklentisini kullanıyorsanız bu sınır 10GB’a yükseltilirken Android / iOS’ta 20GB ve Windows uygulamasını kullanıyorsanız sınırsızdır.

Dosyayı almak daha da kolaydır çünkü dosyayı hazır olur olmaz 6 haneli tuşa ihtiyacınız vardır.

3. MailBigFile

MailBigFile başka bir hızlı ve kolay seçenektir. Boyutu 2 GB’a kadar olan dosyaları gönderebilir ve bir seferde beş taneye kadar dosya yükleyebilirsiniz. Alıcının indirmesi için 10 güne kadar süresi vardır.

Kullanıcı deneyimi WeTransfer kadar temiz ve estetik açıdan hoş değil ancak işi yapan başka bir iyi ücretsiz hizmet.

4. Hightail

Hightail (eski adıyla YouSendIt) bir kerelik transferler için WeTransfer ve MailBigFile’dan daha karmaşık hale getirmek için ücretsiz bir hesaba kaydolmanızı gerektirir. Ancak 250 MB’a kadar dosya paylaşmanıza izin veren başka bir iyi hizmet. Ayrıca 2 GB’a kadar depolama ve beş e-imzaya sahip olabilirsiniz.

Hightail güvenli veri şifreleme makbuz doğrulaması mobil ve masaüstü uygulaması erişimi sunar. Özellikle hassas dosyalar için endişeleniyorsanız bu sizin için uygun olabilir.

5. Dropbox

Dropbox muhtemelen en iyi bulut depolama sağlayıcısı olarak bilinir ancak dosya paylaşım işlevi de derinlemesine. İyi haber şu ki alıcının dosya alabilmek için kaydolması gerekmiyor ancak onları göndermek için bir hesaba ihtiyacınız olacak.

2 GB’ı ücretsiz olarak depolayabilir ve yönlendirmelerle 16 GB’a kadar ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Ücretli planlar işletmeler için de mevcuttur.

Windows Mac Linux iOS ve Android ile çalışır. Ayrıca çevrimdışı bir mod da vardır böylece dosyalarınıza istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

6. Google Drive

Dropbox ve OneDrive’a benzer şekilde Google Drive her yerden erişmek için dosyaları web’de depolamak için alan sağlar. Ücretli planlar ayda sadece 159 £ ‘dan başlarken çoğu insan için fazlasıyla yeterli olan 15GB boş alan elde edersiniz.

Ayrıca doğrudan Google hesabınıza bağlıdır bu nedenle Gmail’i zaten e-posta istemciniz olarak kullanıyorsanız mükemmeldir.

Her şeyden önce büyük dosyaları göndermenin bir yolu olarak tasarlanmamıştır ancak beraberinde gelen Dropbox benzeri özelliklere ek olarak hile yapan kolay bir paylaşım özelliği sunar.

7. OneDrive

OneDrive’daki (önceden SkyDrive) işlevselliklerin çoğu Dropbox ve Google Drive’a benzer. Microsoft’un bulut hizmetini kullanarak 15 GB dosya depolayabilirsiniz ve daha fazlasını istiyorsanız yönlendirmeler yoluyla ve uygulamayı telefonunuzun Galeri uygulamasına bağlamak için alabilirsiniz. Ücretli planlar genellikle Office 365 aboneliğinin bir parçası olarak gelir ancak ayda yalnızca 199 £ karşılığında tek başına 100 GB alabilirsiniz.

Ancak daha da önemlisi bu durumda dosyaları ücretsiz olarak paylaşmak için kullanabilirsiniz. OneDrive’da depolanan herhangi bir dosya sadece Paylaş düğmesine basarak bir arkadaşınıza hızlı ve kolay bir şekilde gönderilebilir.

8. Mail Drop

Mac kullanıyorsanız büyük boyutlu dosyaları ücretsiz olarak Posta uygulamasına göndermenin ücretsiz bir yolu olduğunu fark etmemiş olabilirsiniz.

Buna Mail Drop adı verilir ve dosyayı web’e yüklemek için iCloud’u kullanarak ve alıcının dosyayı indirmek ve erişmek için kullanabileceği bir bağlantı oluşturarak çalışır. Alıcı Posta kullanmasa veya Mac bile kullanmasa bile dosyaya erişmeye devam edebilir.