Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalınan Mac Cihazını Nasıl Bulabilirsiniz?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere çalınan

Bu yazımızda sizlere çalınan Mac cihaza nasıl ulaşabileceğiniz konusunda bilgi vereceğiz. Mac cihazınız çalındıysa ya da kaybolduysa sizlere yardımcı olacağız. Find My Mac özelliğini etkin hale getirdiyseniz bu özellik sayesinde Mac’iniz bulunabilir. Find My Mac sayesinde Mac’inizi kilitleyebilir izleyebilir sıfırlayabilir hatta Mac’iniz kimin elindeyse o kişiye mesaj gönderebilirsiniz.

Kendinize yeni bir Mac cihazı aldıysanız da ilk yapmanız gereken Find My Mac uygulamasını açmak olsun. Bu uygulamayı açtığınız zaman ilerleyen dönemlerde oluşan bir sıkıntıda yardımınıza koşar. Sistem üzerinde Find My Mac’i açmak için Sistem tercihlerine girin. Daha sonra iCloud sekmesini açın. Find My Mac kutucuğunu işaretleyin.

Mac’imi bul özelliğini aktif ettiniz ve Mac’iniz kaybolduysa bulmak için herhangi bir bilgisayar üzerinden www.iCloud.com adresine geçiş yapın. Daha sonra Apple kimliğinizi doğrulayın. Girişiniz gerçekleştikten sonra Find My iPhone butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada Apple kimliğinize bağlı olan tüm Mac cihazları görebilirsiniz. Kaybolan ya da çalınan Mac cihazınızı seçtiğiniz zaman otomatik olarak konum karşınıza çıkacaktır. Harita üzerinden Mac’inizin nerede olduğunu görebilirsiniz.