Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cep Telefonunu Şarj Aleti Olmadan Şarj Etme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda cep telefonunuzun

Bu yazımızda cep telefonunuzun elektriksel gücü olmadan nasıl şarj edebileceğiniz konusunda bilgi vereceğiz. Teknolojinin hızla ilerlemesinden kaynaklı olarak telefon kullanımlar daha da çok oluyor. Telefonlarda sık olarak vakit geçirmemiz de şarj problemine neden oluyor. Cihazımızın şarjının azaldığı sırada çevrenizde elektrik yok ve telefonu kullanmaya ihtiyacınız varsa elektrik olmadan nasıl şarj edebileceğinizden bahsedeceğiz.

  • İlk olarak arabada yer alan çakmak düğmesi ile şarj etme yönteminden bahsedeceğiz. Uzun bir yoldasınız ve telefonunuzun şarjı azaldıysa her arabada olduğu gibi bulunduğunuz arabada da 12 V DC sağlayan çakmak düğmesi yer alır ve şarj ederek bu gücü 5 V’a çevirmiş olursunuz. Yanınızda USB kablonuz yer alıyorsa arabanızın içinde yer alan çakmak düğmesi alanından şarj edebilirsiniz.
  • Powerbank yani taşınabilir şarj aleti yanınızda bulundurarak telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Düşük bir fiyata taşınabilir şarj aletinden alabilirsiniz ve bu sayede prize ihtiyaç duymadan cihazınızı şarj edebilirsiniz. Bu yöntem son dönemlerde en sık tercih edilen yöntemdir.
  • Eğer yanınızda Powerbank yok ise ve dizüstü bilgisayarınız varsa USB kablo yardımı ile telefonu dizüstü bilgisayardan şarj edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarların yan tarafında yer alan kablo girişine USB kablonuzu taktığınız zaman cihazınız şarj almaya başlayacaktır. Ancak dizüstü bilgisayarınızın şarj seviyesine dikkat ediniz.
  • Solar Charger yani yenilenebilir enerji kaynağı güneş enerjisi ile telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Akıllı cihazlar için taşınabilir şarj cihazları enerji üretiyor ve bu sayede telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.