Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Microsoft’un Deadpool’un Poposundan İlham Aldığı Xbox Kumandası Büyük İlgi Gördü!

Marvel’in merakla beklenen yeni filmi Deadpool & Wolverine, vizyon tarihi yaklaşırken ilginç bir iş birliğine imza attı. Yeni oyun konsolu dikkat çekti!

Marvel'in merakla beklenen yeni

Başrollerinde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın yer aldığı film, 26 Temmuz’da sinemaseverlerle buluşuyor. Devasa reklam kampanyasının bir parçası olarak Deadpool ve Xbox, birlikte özel bir kablosuz oyun kumandası geliştirdi.

Deadpool’un “mükemmel şekilde yuvarlak” olarak tanımladığı poposundan esinlenilerek tasarlanan bu kumanda, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sadece bir adet üretilen bu özel kumanda, yapılacak çekilişle sahibini buluyor. Çekilişe katılmak için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor. Deadpool’un hayranları, eşsiz kumandaya sahip olma şansını kaçırmamak için çekilişe buradan katılabiliyor.

Diğer Detaylar

Özel kumanda dışında, Deadpool’a özel tasarlanmış bir Xbox ve iki kumandadan oluşan set de oyunculara sunulacak ödüller arasında yer alıyor. 22 Temmuz‘dan sonra Xbox Elite Series 2 Kablosuz Kumanda-Core satın alan ilk 1000 hayrana Deadpool temalı kumanda tutucular hediye ediliyor.

Xbox’un, 22 Temmuz’da Twitch kanalından Deadpool & Wolverine kırmızı halı prömiyerinden canlı yayın yapması bekleniyor. Yayın sırasında birçok ünlü isim ekranlarda olacak ve hayranlar çeşitli ödüller kazanma şansı yakalayacak.

Shawn Levy’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın yanı sıra Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni, Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor. Deadpool & Wolverine’in sinemaseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.