Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Desteklenmeyen iPhone Modelinde Portre Moduna Nasıl Geçilir?

Piyasaya sürüldüğü günden bu

Piyasaya sürüldüğü günden bu yana bir farklılık arayanların tercihi olan iPhone için onuncu yılına özel yenilikler geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Yoğun ilgi gören lansmanında iki model birden tanıtılınca kullanıcılar adına top beklenmedik köşeden geldi. Böylesine önemli bir yılda elbette kayda değer detayların dahil edileceği bekleniliyordu ancak iOS 11’in beta sürümünün beğenilmesinin ardından satışa sunulacak telefonun da aynı paralelde üst düzey olması bekleniyordu. Düşünüldüğü gibi 8. versiyon tanıtılırken yanına bir de iPhone X koyuldu. Böylelikle kemik kitlenin tercih yapabileceği seçenekler arttırılırken yine ayrı ayrı kapasitelerle farklı etiket fiyatlarından alıcısını bulacak. Özelliklerine baktığınız zamaan aslında sayarak bitiremeyeceğiniz kadarı var. En dikkat çeken kısımlarından bir tanesi home tuşunun gitmesi ve Touch ID’nin yerine profesyonel şekilde düzenlenmiş Face ID’nin gelmesiydi. Halihazırda satın alanların yorumlarını çeşitli platformlardan okuyabilirken ekseriyetle memnun olduklarını söyleyebiliriz. Bazı noktalarda sorun yaşayanlar veya çözüm arayanlar da mevcut. Kamerasına ve görüntü kalitesine dikkat çektiğinizde standardın üstüne çıkıldığı gözlenebiliyor. Zaten eski iPhone’larda da lens kalitesi konusunda kimse en ufak eleştiri yöneltmiyordu. Değişik çekimler ve efektler sayesinde işlevselleştirilen çekimlerle yüksek seviyeli fotoğraflar ve profesyonel ekipler tarafıdan çekilmişcesine videolar elde ediliyor. Portre modunun da kullanışlı hale geldiğini söylemek lazım. Önceki birkaç iPhone modelinde ise bu bahsetitğimiz portre moduna geçiş sağlanamıyor. Desteklenmediği için faydalanamayanlara yönelik bu moda nasıl geçilir başlıklı yazıyı hazırladık.

Apple firması Amerika Birleşik Devletleri merkezli uluslararası hizmet veren bir yapıya dönüşmüşse kuşkusuz en büyük etken ürünü iPhone’dur. Nihayetinde özgünlüğü şiar edinmiş politikası sayesinde iOS mobil işletim sistemi ile cihazlarını çalıştırsa da akıllı telefon pazarına hareket katan ve hatta günümüzdeki gelişimine ön ayak olan iPhone modellerini zirveye koymalıyız. Kemik bir kitleye sahip olabilmesinin ötesinde diğer imalatçıların da spesifik noktalara yönelmesini sağladı. Çünkü eskiden geneli etkisi altına alabilecek tarzda üretimler gerçekleştiriliyordu. Şimdi ise belirli uzmanlık alanında kaliteli hizmet verebilecek onlarca opsiyonla karşı karşıyayız. Dolayısı ile varlıklarını sürdürmek ve kar marjlarını arttırmak isteyen üreticiler deyim yerindeyse özellikleri çorba gibi doldurmak yerine bekledikleri ilgiyi alabilecekleri alana yoğunlaşmalılar. iPhone cihazları da bahsettiğimiz yönde bir sistemi izleyerek günümüzün moda eşyaları arasına girmeyi başardı. Ancak eski modellerini alanların genellikle dile getirdiği bazı hususlar var. Bunların başında da porte modu geliyor. Desteklenmeyen iPhone modelinde geçilemeyen portre moduna nasıl geçilir ve ne yapabiliriz diyorlar.

Desteklenmeyen iPhone Modelinde Portre Moduna Geçmek

Bahsedeceğimiz bir uygulama asyesinde desteklenmeyen modellerde de porte modu açılabiliyor. Aranan tek kıstas ise iOS 11’in yüklü olması. Bu da uygulamanın 5S ve devamındaki modellerde işe yarayacağını gösteriyor. İndirme bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

iphone-portre-moduna-gecmek

HeroShot adıyla App Store’dan ücretsiz edinebileceğiniz uygulamanın kurulumunu tamamlayarak kullanıma başlayabilirsiniz. Açıldığında yüzünüze odaklanmasını bekleyin. Sonrasında uygun zamanda alt taraftaki butona basarak çekin.

[appbox appstore id1218901981]