Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilinizin Ucundaki Şarkıları Sadece Mırıldanarak Youtube Music ile Bulabileceksiniz!

Youtube Music Android cihazlarda Shazam benzeri bir uygulamayı aktifleştiriyor. Artık mırıldanarak şarkı bulmak mümkün olacak!

Youtube Music Android cihazlarda

Daha önce duyduğunuz ya da ilk defa duyduğunuz bir şarkıyı bulmak için Shazam müzik uygulamasını kullanıyor olabilirsiniz. İşe yarayacağı da bir gerçek peki sözleri aklınıza gelmeyen şarkılar?

Duymuş olsanız da hiçbir sözünü aklınıza getiremediğiniz sadece ritim ve müziği aklınızda kalan eserler için Youtube Music bir adım atıyor.
Android cihazlarda Youtube Music uygulaması sayesinde mırıldanarak şarkı bulunabilecek. Eğer güncelleme ile yeni özellik uygulamaya geldiyse deneyimlemeniz saniyelerinizi alacak!

Kısa Sürede Deneyimleme İmkânı

Güncelleme alıp özelliğe sahip olan telefonlarda sağ üst bölümde mikrofon simgesi ve hemen yanında ses dalgası ikonu bulunacak. Bu ses dalgası ikonuna tıkladığınızda ses kaydı alınmaya başlıyor.

Bu andan itibaren ‘Bu hangi şarkı?’ ya da ‘Bu sözler hangi şarkıya ait?’ dedikten sonra şarkıyı mırıldanmanız, ritmini tutmanız ve hatta ıslık çalmanız yeterli olacak!

Ne kadar gerçekçi ve gerçeğine yakın tutarsanız kısa süre içerisinde Youtube Music sizin adınıza eseri ve sahibini bulacak.

Kaynak: Haber Merkezi