Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Çok Oynanan Bilgisayar Oyunları 2024 Listesi

En çok oynanan bilgisayar oyunları 2024 yılı için belirlenmeye başladı. Dönem dönem popüler olan ve çok oynanan liste sizinle!

En çok oynanan bilgisayar

Bilgisayarınıza yüklemek için en çok oynanan bilgisayar oyunları listesini merak ediyorsanız, doğru adrestesiniz! 2024 yılı en popüler bilgisayar oyunları sizlerle!

İşte, 2024 yılı Haziran ayına dek en çok indirilen ve oynanan oyunlar:

1. Helldivers 2

Aksiyon ve etkileşimi sevenler için önerilebilecek bir oyun. Böcek istilası, uzaylılar ya da diğer düşmanlara karşı tekil ya da takım oyunu kurabilirsiniz. Sony tarafından geliştirilen bu oyun bilgisayar ve PlayStation’da oynanabilir olarak oluşturuldu ve aynı anda 50 bin kişi tarafından oynandı.

2. Palword

Geçmişe olan özlemi en net gösteren oyunlardan birisi. Çıktığı ilk günden itibaren 2 milyon kişi tarafından oynandı ve rekor kırıldı. Pokemon benzeri grafik ve karakterler ile güçlenme, strateji geliştirebileceğiniz bir oyun önerisi.

3. Manor Lords

Manor Lords Bilgisayar Oyunu

En popüler oyun bilgisayarları arasında Manor Lords ön plana çıkıyor. +1 milyon kişi tarafından satın alınan oyunda gelişim, strateji ne ararsanız var! Ortaçağ’da bir köy oluşturuyor ve gelişmeye çalışıyorsunuz. Ekonomiden, kaynak yönetimine, işçilerden düşmanlara kadar birçok şeyi kontrol etmeniz gerek.

4. Grey Zone Warfare

Güneydoğu Asya’da konumlanan oyunda taktiksel bir strateji kurmanız gerekiyor. Görevleri tamamlayarak bulunduğunuz ortamı terk etmeniz temel hedef. Karşılıklı çatışmalar, takım ile hareket etme yönetebileceğiniz seçenekler arasındadır.

5. Myth of Empires

Listenin sonunda yer alan bu oyunda hayatta kalmak temel hedefiniz arasındadır. Çin’e dayanan silah ve kültürel modellere oyunda rastlayacaksınız. Fetih yapma ya da köy basarak yağmalama yapabileceğiniz bir oyun türüdür.

Kaynak: Haber Merkezi