Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Beş YouTube Alternatifi

https://mobil13.com.tr/author/manager
13 milyardan fazla kullanıcısıyla

13 milyardan fazla kullanıcısıyla YouTube yalnızca çevrimiçi videonun değil bugün çevrimiçi olarak en popüler ikinci web sitesidir ve yalnızca Google’ın kendi ana sayfasından gelmektedir. Site her gün 5 milyardan fazla videoyu barındırıyor ve kullanıcılar her dakika 300 saatten fazla video yüklüyor. Ama her sitenin kusursuz olmadığı gibi youtube’unda beğenilmeyecek birçok şeyi var.

Neyse ki video barındırma sitelerinden hareket halindeyken gezinmek için mobil uyumlu uygulamalara YouTube alternatifinin açıldığını gördük. İşte en iyi 5 YouTube alternatifi.

Vimeo

Bugün çevrimiçi bulacağınız video yükleme sitelerinden farklı olarak Vimeo en iyi ücretli planlarından birine kaydolurken kullanılır. Siteye sınırsız miktarda içerik yükleyemezsiniz bu da siteyi platformlarına koyduklarını yapmak isteyenler için iyi bir seçim haline getirir. Vimeo YouTube kadar kullanıcı dostu değildir ancak videoyu ciddiye almak isteyen tüm genç profesyoneller için mükemmel bir sitedir.

Nebula

Nebula YouTube’daki en iyi video yapımcılarından bazılarının reklam geliri konusunda endişelenmeden yeni fikirleri ilk videoları denemeleri ve bunları oluşturmaları için tasarlandı. Tanıdık isimler ve aynı şekilde önerilen içerik oluşturucularla dolu Nebula Lindsey Ellis Captain Midnight HBomberguy ve NowYouSeeIt gibi içerik oluşturuculardan sanat ve sinemadan tarihe ve politikaya kadar her şeyi kapsayan içeriklere ev sahipliği yapıyor.

Tiktok

Canlı artırılmış gerçeklik filtreleri bir PC’de Adobe Creative Cloud’un tam gücüyle birçok kişinin yapabileceklerinden beklediğimizin çok daha ötesine geçerek anında görsel efektler oluşturmanıza olanak tanır. TikTok sadece YouTube’un bir rakibi değil Instagram’dan bu yana başlatılan en büyük sosyal ağ olabilir. 35 yaşın altındaysanız muhtemelen TikTok’u biliyorsunuzdur. Musical.ly’nin yerini alan Çin sosyal ağı çok geride olmayan bir sürü tartışma ile birlikte dünyayı kasıp kavurdu.

Twitch.TV

Twitch’in varlığı YouTube’un hem oyun hem de canlı videoya daha geniş bir odaklanma sağlamasına neden olurken birçok önde gelen YouTuber zamanlarını Twitch’te yayınlamak için YouTube’u büyük ölçüde geride bıraktı. YouTube’un yerini alacak bir yer arıyorsanız çevrimiçi canlı video dünyasına dalmak harika bir fikirdir.

IGTV

Uygulama otomatik video oynatmaya odaklanır; bu uygulamayı açtığınız saniye yeni bir videoyla karşılaşacağınız anlamına gelir. Hem de iOS ve Android’de ayrı bir indirme olarak kullanılabilen uygulama YouTube’un pazardaki hakimiyetini hedef almaya devam ediyor.